O2 odhalilo vánoční nabídku se slevami na mobily, tablety i notebooky

5
O2 odhalilo vánoční nabídku se slevami na mobily, tablety i notebooky
Fotografie: o2.cz
  • Při pořízení balíčku O2 Spolu mohou zákazníci získat vánoční bonus až 20 tisíc korun
  • O2 Extra výhody přinášejí všem zákazníkům slevu až 3 tisíce korun na mobily Samsung a Huawei
  • K Internetu na doma a na cesty získají zákazníci notebook Lenovo za 495 korun
  • Vánoční bonus připravilo O2 i pro zákazníky předplacených služeb
  • Nabídku tradičně podpoří reklamní kampaň

Vánoční nadílka u O2 letos začne ve čtvrtek 1. listopadu. Operátor pro zákazníky, kteří si pořídí nový tarif, připravil bonus na mobilní telefony Samsung a Huawei i tablety a notebooky Lenovo. Díky bonusu mohou zákazníci získat tři modely telefonů za jedinou korunu.

V rámci oblíbeného balíčku O2 Spolu, který kombinuje mobilní tarify s porcí dat, O2 TV a Internet na doma, lze slevy sčítat a získat tak bonus až 20 tisíc korun na nová zařízení,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

O2 Vánoce 2018

Přehled všech modelů, na které lze bonus uplatnit, najdou zákazníci od 1. listopadu na webu www.o2.cz.

O2 Extra výhody přináší slevy všem zákazníkům

Pro všechny své stávající zákazníky připravilo O2 bonus až tři tisíce korun při pořízení mobilních telefonů Samsung a Huawei. „Slevu na nový mobil získají všichni naši zákazníci bez ohledu na to, jakou službu od O2 využívají – zda mobilní tarif, předplacenou kartu, Internet na doma nebo O2 TV. Všem zákazníkům totiž nabídneme v rámci věrnostního programu O2 Extra výhody slevu až tři tisíce korun jen za to, že jsou s námi,“ dodává Cieslarová.

O2 Vánoce 2018

Notebook za 495 korun k Internetu na doma a na cesty

Vánoční bonus O2 připravilo také pro zákazníky pevného internetu na doma. Kromě vyšších dostupných rychlostí pro 1,5 milionu domácností mohou nyní zákazníci, kteří si pořídí balíček pevného a mobilního internetu, získat notebook Lenovo IdeaPad S130 11 včetně modemu za 495 korun. „Tato kombinace zákazníkům přinese možnost využívat plnohodnotné připojení jak doma, tak na cestách, a k tomu kvalitní notebook se slevou více než 8 tisíc korun,“ vysvětluje ředitel marketingu fixních služeb O2 Martin Čejka.

O2 Vánoce 2018

Vánoce pro zákazníky předplacených karet

Vánoční slevu na nový telefon mohou v rámci O2 Extra výhod využít i zákazníci předplacených karet. Pro nové i stávající zákazníky předplacených služeb má O2 připravené také dvě výhody za jedno dobití na www.odmenazadobiti.cz.

Nabídku podpoří rozsáhlá mediální kampaň

Vánoční nabídku tradičně podpoří také rozsáhlá komunikační kampaň. Ta se objeví v tisku, onlinu, outdooru, na prodejnách a samozřejmě také v televizi, která reklamní spoty odvysílá poprvé 1. listopadu. V kampani se již tradičně objeví postava Chytré sítě.

Kreativní koncept má již tradičně na svědomí interní kreativní agentura Oliver. Scénáře spotu se ujali Ďuro Bartoš a Ondřej Klíma, režie Roman Valent a Matěj Šámal, kamery Jon Gaute Espevold a Jan Cabalka , o TV produkci se postarala Armada Films, o postprodukci R.U.R. Online části kampaně se ujal interní tým O2.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak slušelo by se poznamenat, že kombinace 32 GB disku a Windows 10 je asi tak příjemná jako orální sex, avšak se žralokem---
pet
a pausal do 500 kc s volanim, sms a minimalne 10 gb, lepe 30 gb, se opet nekona, opet jen lzi, podvody a klicky jak nas vic okradat...
rrr
chceš to nějak moc ne
Tonda
A nejrychlejsi internet zadarmo nebude?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze