Vodafone nabízí nové chytré hodinky od TCL pro děti. Přihodí i speciální tarif

3
Vodafone nabízí  nové chytré hodinky od TCL pro děti. Přihodí i speciální tarif
  • Hodinky nabízí barevný dotykový displej, jsou odolné a nabijete je za 90 minut
  • Podporují SIM kartu, a fungují tudíž zcela samostatně
  • Hodinkám na míru je pak ušitý tarif za 104 Kč

Vlastní telefon mají dnes i skutečně malé děti, kterým je rodiče kupují často z prostého důvodu: chtějí být se svými potomky v kontaktu a vědět, že jsou v pořádku. Mobilní telefon však nemusí představovat tu nejlepší volbu, neboť jej dítě může snadno ztratit, případně na něm dělat věci, které pro něj v daném věku ještě nejsou vhodné. Alternativou mohou být chytré hodinky TCL MOVETIME Family Watch, které se nyní objevují v nabídce Vodafone, a to dokonce i s na míru ušitým tarifem.

TCL MOVETIME Family Watch

Nabídka Vodafonu vstoupí v platnost od 1. listopadu. Přinese speciální tarif se 100 minutami volání a 250 MB dat za 104 Kč měsíčně, který je určený pro dětské chytré hodinky TCL MOVETIME Family Watch. Ty při pořízení s tarifem na 24 měsíců stojí díky slevě 2 977 Kč. Bez tarifu jsou dětské hodinky o pětistovku dražší.

„Je úžasné, kolika aktivitám se dnes i ti nejmenší mohou věnovat. Jako rodiče víme, že každodenní cesty dětí jsou ovšem spojené s obavou o jejich bezpečí. Nemáme běžně možnost své potomky všude doprovázet, ale díky našemu řešení lze být s dětmi ve spojení, i když právě nejsou poblíž. Chceme, aby naše technologie pomáhaly upevňovat pouto mezi lidmi. Právě proto se snažíme nabízet společnosti, hlavně rodinám, řešení pro všechny potřeby, které lze uspokojit telekomunikačními službami,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Konkrétní výhody hodinek vyjmenovává Michal Janda, ředitel oddělení produktů a služeb Vodafone: „Dítě má hodinky na ruce, riziko ztráty je menší než u telefonu. Jsou odolné, takže se nezničí při prvním namočení. Díky systému GPS a notifikacím můžete zjistit, jestli váš syn nebo dcera dorazili v pořádku na kroužek, ze školy domů a podobně. Dítě ale nemůže libovolně brouzdat po internetu a hrát hry, protože hodinky nemají webový prohlížeč a tedy zbytečně nerozptylují pozornost, jako se to někdy stává u mobilních telefonů.

Navíc hodinky umožňují hovory pouze s předem zadanými čísly, tedy ochrání dítě před nevyžádanými kontakty. Pro využívání vzdálených funkcí hodinek si rodič do svého telefonu nainstaluje aplikaci MOVETIME Track & Talk Watch pro systém Android nebo iOS.

TCL MOVETIME Family Watch

Hodinky fungují s běžnou SIM kartou, váží méně než 60 gramů, jsou voděodolné a prachuvzdorné. Mají barevný dotykový displej, plně se nabijí za méně než 90 minut a při běžném používání vydrží až dva dny, v pohotovostním režimu až čtyři dny. Nabízejí i SOS tlačítko, ke kterému lze přiřadit jak číslo na někoho z rodičů, tak například číslo na záchrannou službu.

TCL MOVETIME Family Watch

Konstrukce44 × 43,5 × 14,6 mm, 52 g, odolnost: IP67
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejTFT IPS, 1,3" (290 × 290 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 4.2, LTE, Wi-Fi
Akumulátor450 mAh, nabíjení: ?, doba nabíjení: 1:30 hodin
Diskuze ke článku
marek
Už je v prodeji i novější verze TCL dětských hodinek, kde jdou i videohovory: https://www.ispace.cz/hledat?q=tcl
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Hadam, ze jsou to klasicke wonlex hodinky za petistovku. A teda kilo mesicne za tarif, to se zase jednou posrali ne? Daji se sehnat tarify uctovane po MB za 1Kc ..... na GPS trackovani to vyjde mesicne do deseti korun ..... a volat? Jednak nemusi a jednak muzu zavolat zpatky ze sveho neomezeneho tarifu, kdyz stejne jde volat jen na par preddefinovanych cisel. Proste V jako Vodafon, cti Vojeb .....:o)
Comodet
Vzdyt o tom psal pctunning uz pred rokem a pul:
https://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=51389&catid=1&Itemid=57

tak co to je za novinku?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze