Vodafone již prodal prvních tisíc Apple iPhonů 3G

1

Ke dnešnímu poledni si zákazníci u Vodafone koupili první tisícovku iPhonů 3G. Zhruba polovinu telefonů Vodafone už včera odeslal svým zákazníkům, kteří využili možnost koupit si telefon během čtvrtečního dne přes internetový obchod.

Apple iPhone 3G

„Záměr neotevřít prodejnu o půlnoci a nediskriminovat tak hlavně mimopražské zákazníky, se nám osvědčil. U Vodafone si už od včerejší 10. hodiny ranní začali zákazníci z celé České republiky objednávat iPhone 3G. Většina z pěti set včerejších zákazníků dostane svůj mobilní telefon dnes. Během dnešního dne už jsme také jen za dopoledne prodali dalších pět set kusů v obchodech po celé České republice,“ říká Filip Hrubý, tiskový mluvčí Vodafonu. Většinu prvních iPhonů 3G si pořídili zákazníci Vodafonu. Největší zájem byl o černý iPhone 3G ve verzi s pamětí 16 GB.

Diskuze ke článku
Johny Asbest
velmi mne pobavila recence na iPhonemanii, že tyto iPhony nepodporují CZ, nëmají českou lokalizaci, prý snad s příštím firmwarem, pro zprovoznění je potřeba PC s internetem a stažení iTunes atd. atd. Lituji všechny ty šílence, co si mysleli, že kupují hotový mobil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze