Virtuální operátor Oskarta již má 50 000 zákazníků

8

Mezi ty úspěšnější virtuální operátory se zařadila také Oskarta, kterou si provozuje sám Vodafone. Virtuál zaměřený na méně náročné zákazníky a nabízející jen jeden tarif již překročil hranici 50 000 zákazníků.

Oskarta

V úvodu si připomeňme, co vlastně Oskarta je. Kdysi dávno to byla nabídka našeho nejmladšího operátora Oskara. Ten však byl pohlcen nadnárodním Vodafonem a zdálo se, že s Oskarem je navždy ámen. Vše se však změnilo s příchodem virtuálních operátorů. Vzniklo nejen několik nezávislých virtuálů, ale také několik takových, kteří patří přímo běžným operátorům. Jednoho si založil i Vodafone a využil pro něj polozapomenuté, ale stále oblíbené označení Oskarta.

Oskarta

Nechybí dokonce ani ono sympatické logo s úsměvem. Možná právě to stojí za slušným úspěchem. Oskarta totiž během letních měsíců dosáhla na hranici 50 000 uživatelů, což virtuál oznámil formou soutěže na svém facebookovém profilu. Dosažené mety docílil za necelých 10 měsíců, neboť služby spustil v listopadu loňského roku. Sluší se připomenout, že Oskarta nabízí jen předplacené služby a jeden tarif. Cena za volání činí 2 Kč za minutu, SMSka vás vyjde na 1,50 Kč a 1 MB dat pak na 1 Kč.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Radim
Podle mě je mobil.cz bezkonkurenční .... net. zdarma .... Pro děti a manželku, různé aktualizace, whatsapp, viber .... doma wifi
myhal
Já ji mám, a jsem spokojenej! :-D
eon
Pro mě optimální: manželka mi volá z Odepiše, net 1Mb za 1Kč účtováno po Kb - na jízdní řád a podobný drobnosti dobrý...
mrtvá žížala
VDF si nechcel dojebat svoje radoby skvele jmeno nizkymi cenami a tak si zalozil virtuala kde neutrpi nazev mateřinky... skvelééééé a stale predrazene...a kdy pokryje GSM signalem aspon 80% CR ? kde je brekot o nevzeti do party sdileneho LTE ? pochopili jsme ze nema sanci a tak buduje na vlastni triko co mu sily staci ? absolutne smutny je fakt, ze se snazi dohanet prave O2 a TM a ubira tim tempo LTE900 ktere melo mit prednost aby bylo dostupne "vsem" a pote melo vznikat plnotucne LTE 800/1800.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze