Legendární Oskarta je zpátky! Vodafone uvádí vlastního virtuála

19

Pamatujete si na Oskara? Nejmladšího operátora v České republice, který zaujal nabídkou, reklamami i přístupem. Časem ho pohltil nadnárodní Vodafone, nicméně nyní se k Oskarovi můžete částečně vrátit. Vodafone spouští vlastního virtuálního operátora, který nabídne jediný tarif - Oskartu!

Oskarta

Oskarta je určena pro všechny, kteří se přestávají orientovat v komplikovaných nabídkách virtuálních operátorů. Její hlavní výhodou je jednoduchá nabídka: volání do všech sítí za 2 koruny na minutu a SMS za 1,50 korun. Internet na den (500 kB) bude pro zákazníky Oskarty do 31. 5. 2014 zdarma. Karta bude k dostání od 2. prosince.

Ceny

Služba Volání do všech sítí Tarifikace SMS do všech sítí Internet na den Internet na týden Internet na měsíc
cena 2 Kč / minutu 60 + 1 1,50 Kč 1 Kč / 1 MB * 49 Kč / 60 MB ** 149 Kč / 200 MB **

Poznámky: * - Do 31. května 2014 je Internet na den zdarma s limitem 500 kB.
** - Po vyčeprání si lze dokoupit u nižšího tarifu dalších 60 MB za 39 Kč, u vyššího tarifu dalších 200 MB za 99 Kč.

„Nabídky virtuálních operátorů jsou mnohdy komplikované, obsahujískryté háčky, nepřehledné účtování, dobíjecí podmínky, apod. Oskarta jesynonymem jednoduchosti, přehlednosti a férovosti. Proto ji lidé chtěli, protojsme ji přivedli zpět,“ vysvětluje Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu.

Kde si pořídit Oskartu?

  • Oskarta zadarmo s kreditem 10 korun – půjde pořídit pouze přes eShop Oskarty, SIM karta bude zákazníkovi doručena zdarma v obálce jako dopis do schránky
  • Oskarta za 100 korun s kreditem ve stejné hodnotě – půjdepořídit ve vybraných trafikách, prodejnách a benzínových pumpách. V případě, že si ji zákazník objedná přes eShop, bude ke kartě přiúčtována částka 69 korun za doručení na dobírku

K Oskartě si samozřejmě budete moci přenést své telefonní číslo. Nejprve však bude nutné si pořídit novou SIM kartu s novým číslem, na kterou se násleně přenese vaše stávající telefonní číslo. Přenos čísla tímto způsobem bude zdarma.

Oskarta

Oskarta bude fungovat jako virtuální operátor typu „Branded reseller“, tzn. služby bude prodávat pod vlastní značkou.

Oskarta je předplacená karta bez závazků pro všechny zákazníky, kteří chtějí mít výhodnou předplacenou kartu bez dalších doplňkových služeb. Zákazníci si budou moci svůj účet spravovat bezplatně sami v Samoobsluze Oskarty, v Hlasové samoobsluze na čísle *30 a v SMS Samoobsluze příkazem na 7700. Hovor s operátorem je zpoplatněn 39 korunami. Prodejny Vodafonu Oskartu neprodávají, ani neposkytují péči zákazníkům Oskarty.

Oskarta bude mít vlastní profil na Facebooku www.facebook.com/mojeoskarta, kde se lidé mohou také ptát na všeobecné dotazy k nabídce.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
mental.disease
Kolko je v ČR "virtuálov", 30-40? Vie to niekto zrátať? V SR boli, kedysi Merto Mobil (T-Mobile), Nay Mobil (O2). Po pár rokoch zostali iba traja FunFón (Orange) Tesco (O2) Swan Mobil (O2).
Sa ani nechce veriť, že by z takého počtu polovica prežila..
mental.disease
*Pardon nie Merto, ale Metro (velko-obchoná sieť)
Petr
Tarifikace? Přenos čísla možný? Za kolik?
Velda
Kaktus ani Oskarta tedy podle všeho nejsou virtuálaním operátorem. Když byl BLESKMobil, tak blyo velké haló, že to není virtuál, protože backend dělá stejně operátor (a právě proto je virtuální). Ale tohle už není ani virtuální, ale maximálně tak imaginární operátor. Je to jen lowcost značka téhož operátora.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze