Oskarta přináší zákazníkům pětinásobek dat za stejnou cenu

aktualizováno
5
Oskarta přináší zákazníkům pětinásobek dat za stejnou cenu
Fotografie: Facebook Oskarta
  • Dosavadní balíček Internet na měsíc s 200 MB dat „přifoukla“ Oskarta, vlastní virtuální operátor společnosti Vodafone, na 1 GB
  • Cena zůstává stejná, a to 77 korun

Aktualizováno 16. 11. 2020

Prodloužená akční nabídka platila do konce října a nyní se z ní stala dlouhodobá. Nabídka se osvědčila, Vodafone ji proto ponechává nově jako stálou. Platí, že 1 GB stojí 77 korun.

Původní zpráva z 7. 5. 2020

Virtuální operátor Oskarta v březnu začal využívat rychlejší mobilní internet 4G LTE. Právě v rychlejší síti nyní nabízí zákazníkům pětinásobek mobilních dat. Dosavadní balíček Internet na měsíc s 200 MB obsahuje nově 1 GB dat, a to za stejnou cenu 77 korun. Balíček lze aktivovat v hlasové nebo internetové samoobsluze Moje Oskarta. Obnovuje se automaticky, pokud má zákazník dostatek kreditu, a to vždy k prvnímu dni v měsíci.


Oskarta je tak jednoduchým a výhodným řešením, jak zůstat ve spojení se svými blízkými. Když zákazník data vyčerpá, může si přikoupit opět 1 GB za 77 korun. Takto dokoupená data platí do konce kalendářního měsíce a nepřevádějí se.

Promoakce potrvá nejméně do konce srpna a i poté se podle zastoupení společnosti mohou zákazníci těšit na výhodné datové nabídky. Více informací je k dispozici na webu www.oskarta.cz nebo na Facebooku.

Diskuze ke článku
zlodeji
to mysli vazne? i kdyby to byla bezna cena tak to je sileny. za 7,77 kc by to uz ale trochu za uvahu zacalo stat a za 0,77 kc / 1 gb uz bych smeknul a pochvalil je..
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
1 GB za 77 Kč je pořád velmi drahé.
Jan Kasik
Jan Kasik
kdyby aspoň převáděli data do dalšího měsíce tak by to celkem šlo pro lidi kteří potřebují data jen občas - to je proč mám na zahradě Kaktus
Otomar Thoma
Otomar Thoma
Giga max. Euro , jinak je to drahé...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze