Aktualizace Vine přidává podporu zpráv

Sociální služba Vine se rozšiřuje o další prvek. Nově mohou uživatelé využít soukromých zpráv, kterými lze posílat nejen text, ale také nahraná videa. Videa můžete odesílat i uživatelům, kteří Vine nepoužívají. Kromě toho aktualizace umožňuje měnit barvu profilu.

Vine je služba pro nahrávání a sdílení krátkých šestivteřinových videí. Nemá sice tolik uživatelů jako Instagram, ale své fanoušky si našla. Díky snadnému střihu a následné úpravě snímků mohou vznikat velmi zajímavá a nápaditá videa. To samozřejmě láká mladé kreativní tvůrce, kteří tak mohou tvořit něco zajímavého jen se svým telefonem. Nyní se ale služba rozrůstá o další prvek. Konkrétně podporu zpráv. Jednoduše tak můžete komukoliv poslat soukromé video nebo mu napsat.

Video můžete odeslat i člověku, který Vine nepoužívá. Vybírat totiž můžete z kontaktů ve svém telefonu. Chat je velmi jednoduchý a dovoluje odeslat jen video nebo text. Zatím ani nepodporuje skupinový chat. Další novinkou je, že si můžete snadno upravit vzhled svého profilu. Stačí profil navštívit a vybrat si barvu (změnit ji lze také v nastavení). Barvu neuvidíte jen vy, ale také ostatní uživatelé, kteří na váš profil zavítají.

Vine patří pod Twitter a je možné, že se z jednoduchého tvoření videí chce posunou dál. Chat je slušný začátek a my jsme zvědaví, co přijde dál. Aktualizace se týká Androidu a iOS. O Windows Phone bohužel nepadlo ani slovo.

Stáhnout Vine

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: blog.vine.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze