Viber přichází se skupinovými videohovory až pro 20 osob

Viber přichází se skupinovými videohovory až pro 20 osob
Fotografie: Viber
  • Viber plánuje maximální počet připojených osob v brzké době ještě zvýšit
  • Nechybí samozřejmě možnost ztlumit si vlastní zvuk a vypnout video v průběhu hovoru

Viber oznamuje, že již brzy uvede funkci skupinových videohovorů až pro 20 osob. Viber se rozhodl přidat možnost videa ke svým skupinovým hlasovým hovorům, a reagovat tak na zvýšenou potřebu video hovorů pro větší počet osob, které mohou nahradit osobní setkání s rodinou, přáteli nebo kolegy.

Dodržování sociálního odstupu a přijetí nových norem chování s sebou přináší potřebu nových možností pro setkávání ve skupinách. Ať jde o nejrůznější pracovní týmy, šéfkuchaře, kteří pořádají kurzy vaření, nebo o instruktorku jógy, která učí své klienty správně dýchat, všechny skupiny potřebují platformu, kde se mohou setkávat. A přesně to nyní nabízí Viber se svými skupinovými videohovory. Uživatelé mohou také využívat funkce jako sdílení obrazovky a spouštění videa na mobilu i v počítači. Nová možnost skupinových videohovorů doplňuje skupinové chaty až pro 250 osob a skupinové hlasové hovory až pro 20 osob.

Videohovory jsou velmi snadné, stačí jen kliknout na nové tlačítko „video“ v horní části obrazovky, případně jednoduše přidat další účastníky k probíhajícímu videohovoru. Skupinové videohovory umožňují zobrazovat videa všem účastníkům. Účastnící si také mohou své video nebo video vybraného účastníka připnout na svojí obrazovku v průběhu hovoru. Samozřejmostí je možnost ztlumit si vlastní zvuk a vypnout video v průběhu hovoru. Účastníci také vidí, kdo další má ztlumený zvuk nebo vypnuté video.

Jsme moc rádi, že můžeme našim uživatelům nabídnout možnost videohovorů až pro 20 osob a velmi brzy plánujeme tento počet ještě navýšit. Videohovory se vzhledem k současné situaci pravděpodobně stanou běžnou součástí našich životů, a tak jsme rádi, že tuto funkci nyní našim uživatelům nabídneme,“ řekl Ofir Eval, COO Viber.

Stáhnout Viber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze