Větší baterie pro Samsung Galaxy S III brzy v prodeji. Jaká bude cena?

10

Nedávno jsme Vás informovali o tom, že Samsung chystá pro svoji současnou vlajkovou loď silnější baterii s kapacitou 3000 mAh, tzv. Battery kit. Nyní již víme, kolik bude silnější baterie v balení se zadním krytem stát. Do prodeje by se měla dostat ve velmi brzké době.

Balení s baterií 3000 mAh, včetně zadního rozšířeného krytu

Jihokorejskému výrobci poměrně dlouho trvalo, než připravil baterii s větší kapacitou. Jeho předchůdce Galaxy S II totiž již dva měsíce po zahájení prodeje obdržel do svého volitelného příslušenství baterii s kapacitou 2000 mAh včetně speciálně upraveného zadního krytu. Výrobce naštěstí neusnul na vavřínech a připravil podstatně silnější baterii s kapacitou 3000 mAh. Vlajková loď je distribuována s kapacitou baterie 2100 mAh. Narůst pohotovostní výdrže by tak měl být znát i v praxi, nejenom v teoretické rovině.

Samsung Galaxy S III - oficiální fotografie

Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Německý internetový prodejce Amazon.de avizuje dostupnost skladem již k 5. lednu. Prodejní cena je 39,90 eur, v přepočtu se tak jedná o částku pohybující se kolem 1000 Kč, což je cena, kterou jsme očekávali. Samsung zatím neavizoval konkrétní dostupnost pro Českou republiku. Dá se předpokládat, že na pulty českých prodejen by silnější baterie mohla dorazit ke konci ledna. Jak hodnotíte výdrž vaší vlajkové lodi? Přemýšlíte o zakoupení silnější baterie, nebo již dokonce vlastníte neoficiální silnější baterii? Podělte se s námi o vaše postřehy a názory v diskuzi pod článkem níže.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Tomáš
39,00 Euro ale není 750, nýbrž 1000 Kč.
luke
mírný offtopic: má smysl rozšiřovat baterii ze 1750 na 2000mAh?
Carl114
Ahoj,
prosím - to půjde o klasickou baterku nebo bude v krytu něco schovaného? Jde mi o to jestli velikost mobilu zůstane stejná. Rozšíření se mi moc líbí.

Děkuji.
Mart
Taky by me zajimalo jestli zustane velikost stejna...kvuli krytům atd...jinak bych ji asi bral :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze