Vertu odhaluje první dotykáč: Constellation T

Luxusní divize Vertu výrobce Nokia je tu s námi už dlouhá léta a vždy sebou představovala alternativu pro ty bohatší z nás. Soustředí se totiž jen na luxusní telefony, které mají řadu zájemců a nehledě na menší krizi jsou stále velmi populární. Nyní se nám představuje první dotykový telefon výrobce.

Přístroj ještě stále čeká na své oficiální odhalení, my se už ale můžeme podívat na některé jeho parametry, především díky serveru Bluetooth SIG, jež vypisuje všechny přístroje, co prošly certifikací.

O designu opravdu není třeba hodně mluvit a za tisíc slov vydá jeden uvolněný obrázek. Jako vždy se můžeme těšit na hodnotné materiály, řezané hrany, stylový a futuristický vzhled, který bude plný safíru, kůže a hodnotných kovů. Zabrousíme-li do hardwaru, najdeme zde nHD AMOLED displej s úhlopříčkou 3,5 palců, EDoF fotoaparát s rozlišením 8 MPx a duálním LED bleskem.

Chybět nebude ani Wi-Fi, Bluetooth 3.0, A-GPS, FM rádio a interní paměť o velikosti 32 GB. Spojení má pracovat jak v režimu GSM, tak WCDMA. Jinými slovy, nové Vertu je převlečená Nokia C7.

TIP! Podívejte se také na další přístroj značky Vertu: Constellation Quest.

Jako operační systém byl vybrán Symbian s výrazně upraveným uživatelským prostředím, speciálně navrženým pro model Constellation T.

Cena a dostupnost prozatím odhalena nebyla, pokud ale můžeme věřit zdroji, v prodeji bude nový Vertu napříč Asií, Austrálií, Evropou a Amerikou. Pokud tak patříte mezi milovníky podobného sortimentu, doporučujeme sledovat oficiální stránky výrobce.

Zdroje: bluetooth.com, thisismynext.com, gsmarena.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze