Veletrh MWC 2021 odložen. Uskuteční se na přelomu června a července

Veletrh MWC 2021 odložen. Uskuteční se na přelomu června a července
Fotografie: MWC
  • Důvodem jsou samozřejmě obavy o bezpečnost vystavovatelů a návštěvníků
  • Původně se měl veletrh konat zpočátku března

Pandemie nového typu koronaviru mění zažité pořádky našich životů. Již v letošním roce dokázala zásadně změnit obvyklý řád věcí a například jednou z prvních akcí, která byla kvůli koronaviru zrušena, byl veletrh MWC 2020. O příštím ročníku se začalo hovořit již zkraje srpna, kdy bylo potvrzeno jeho konání. Zvažovalo se však, zda veletrh proběhne klasickou, či virtuální formou. Případně kombinací obojího.


Dnes asociace GSMA, která veletrh MWC pravidelně pořádá, oznámila, že příští ročník veletrhu MWC proběhne, avšak v náhradním termínu. Původně měla akce proběhnout v prvním březnovém týdnu roku 2021, avšak to již neplatí. Nově si do kalendářů můžete poznamenat, že MWC 2021 bude probíhat od 28. června do 1. července 2021.

Důvodem posunu jsou obavy pramenící z nejistého šíření nového typu koronaviru. Zdraví a bezpečnost vystavovatelů a návštěvníků jsou pro organizátory na prvním místě, uvedl generální ředitel asociace GSMA, Mats Granryd, ve svém prohlášení. Je nasnadě, že začátkem letních měsíců by situace mohla být přeci jen přívětivější.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze