Vánoční Angry Birds Seasons jsou tu, stahujte! (video)

3

Vánoční edice populárních naštvaných ptáků ze Švédska pro letošní rok je tu. Stáhněte si legendární hru v zimním kabátku pro Android i iOS.

Vánoční Angry Birds Seasons 2011

Tip: přečtěte si také článek - Angry Birds už překonaly půl miliardy stažení a porostou rychleji

Nejpopulárnější, nejstahovanější a nejznámější hra pro chytré mobilní telefony Angry Birds přichází ve své vánoční edici pro rok 2011. Konkrétně se jedná o další epizodu v Angry Birds Seasons s názvem Wreck the Halls! Nová epizoda přináší 25 zbrusu nových úrovní, ve kterých si užijete ještě více zábavy při boji s nepřáteli v podobě ustavičně kvikajících zelených prasat. Celá epizoda Wreck the Halls! je laděna do zimního kabátku, takže prasata budou mít na hlavách santovy čepičky, trefovat se bude moci také do bonusů v podobě vánočních perníků, a celá krajina samozřejmě bude zalitá sněhem a ledem.

Čtěte také - První obchod Angry Birds otevřen ve finských Helsinkách

Hra je v současné době dostupná ke stažení pro mobilní systém Apple iOS, tedy na zařízení iPhone, iPad a iPod Touch, a to za 0,99 dolarů. Kromě toho je pak Angry Birds Seasons Wreck the Halls! samozřejmě dostupné i na Marketu ve verzi pro operační systémem Google Android, a to zcela zdarma. Další platformy budou již brzy následovat příkladu obou výše uvedených, takže se mohou těšit například majitelé chytrých telefonů se Symbianem a nebo Windows Phone 7. Níže se můžete podívat na tradičně povedený trailer ze hry. Přejeme příjemnou zábavu při pokořovaní všech 25 levelů, veselé vánoce Angry Birds!

Angry Birds Seasons Wreck the Halls! si můžete stáhnout na Android Marketu a na Apple App Store

Oficiální video

Zdroje: blog.gsmarena.com, itunes.apple.com, market.android.com

Diskuze ke článku
Lucka
Nevím proč, ale při pokusu o stažení pro Samsung Galaxy S (1) mi to hlásí, že nemám dost místa pro instalaci, přitom na kartě mám volné cca 2GB a v paměti telefonu cca 1GB... :(
matt
ale pamat telefonu s-ka je rozdelena na pamat pre aplikacie a pamat na ostatne subory, skus sa pozret znova..
adam
angri birds nejsou tak súatne ale lepsi je angry birds helovin

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze