První obchod Angry Birds otevřen ve finských Helsinkách

3

Chystáte se na podzimní výlet do Helsinek ve Finsku? Pokud ano, mkrněte i do nově otevřeného obchodu Angry Birds. Zde naleznete všechny charakteristické rozhněvané ptáky pohromadě, řadu příslušenství a dekorací s tématikou hry.

Fenomenální hra Angry Birds získala po celém světě milióny fanoušků, kteří dokáží nad „rozhněvanými ptáky“ strávit nejednu hodinu svého denního času. O tom, že se této zábavné hře daří nemůže být pochyb. Vždyť si ji již stáhnulo přes půl miliardy uživatelů a rozhodně se nedá hovořit o konečném číslu. Hra Angry Birds je již dostupná napříč různými platformami, tudíž si může dopřát chvilku zábavy již většina uživatelů současných zařízení.

Čtěte: Angry Birds už překonaly půl miliardy stažení a porostou rychleji

Magické datum 11.11.2011 bylo i dnem otevření prvního ryzího obchodu Angry Birds ve finských Helsinkách. V sortimentu naleznete kromě tradičních „ptačisek“ a dalších známých postaviček i řadu příslušenství. Trička a tašky s potisky „rozhněvaných ptáků“ jsou samozřejmostí a vyzkoušet si můžete i obří prak, bez kterého hra nemůže existovat.

Obchod Angry Birds ve finských Helsinkách

Co si myslíte vy, čtenáři? Měl by v České republice takový obchod šanci na úspěch? Zašli byste si nějakého toho plyšáka či jinou dekoraci do takového obchodu koupit?

Zdroje: phonearena.com, rovio.com

Diskuze ke článku
David B.
Si pište, že ano! :)
David
Já hraju angry birds rio na Nokii N8 :D Boží hra
David
Angry birds mě hrozně baví a rád bych se tam podíval .
David

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze