První herní video z Angry Birds Star Wars je konečně venku

3

Vydání dalšího, dlouho očekávaného dílu populární herní série Angry Birds s podtitulem Star Wars se blíží mílovými kroky. Než se tak ale stane, vývojářské studio Rovio nás ještě nějakou dobu bude zásobovat různými materiály, které nás postupně budou seznamovat s koncovou podobou hry. Jeden trailer se právě dnes objevil na YouTube.

Tip: přečtěte si také článek - Angry Birds Star Wars potvrzeny: ke stažení od 8. listopadu

Video níže konečně odhaluje, jak bude hra vypadat. Trošku zklamáním může být, že se vývojáři nepokusili poněkud radikálněji pozměnit systém už trošku ohraného systému hraní. Ten se stále hodně podobá spíše původním Angry Birds, než například poslední verzi s názvem Space, která přinesla zajímavou podporu různých gravitací. Naopak pozitivní je rozhodně nový design ptáků ve stylu postav z legendární filmové ságy Star Wars. Trailer níže prozatím odhalil jen podobu a schopnosti ptáků Luka Skywalkera a princezny Leii, a také podobu "vesmírných prasat". Krátce se také objevil jakýsi obří nepřátelský robot, s nímž bude určitě velmi zajímavé bojovat. Konec už ale řečem, pojďte se podívat na trailer sami. A jak říkají rytíři Jedi, ať vás provází síla!

Angry Birds Star Wars - oficiální gameplay trailer

Těm, kterým se trailer líbil upozorňujeme, že hra bude dostupná ke stažení od 8. listopadu. Od začátku se mohou těšit majitelé zařízení s operačním systémem Android, Apple iOS a desktopových systémů. Dostupnost pro ostatní mobilní platformy bude upřesněna později.

Zdroje: droidgamers.com

Diskuze ke článku
whitehandcz
Takže udělali jeden nový druh postavy a udělali z toho celou novou hru?
Tato série se už je dlouho mrtvá, ale toto byl hřebík do rakve. :)
dans.mal
Zdravím, vyzkoušel jsem všechny Angry Birds, musíme si přiznat, že pokud AB neotočí směr a to minimálně o 90°, tak to je opravdu ten "hřebíček do rakve"- Bohužel. Já nevím, ale teď mě napadlo, že by Fruit Ninja s Angry Birds mohli spojit síly a "sekat" ve stylu FN prasátka :D (Jen takový nápad, ale myslím si, že můj názor je jasný ;) Mějte se a díky mobilenetu za novinky. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze