Angry Birds Star Wars jsou venku: kolik stojí a co je nového?

7

Po dlouhé řadě škádlících fotografií a trailerů finské studio Rovio konečně vydalo další verze nejpopulárnější hry pro mobilní telefony v současnosti. Angry Birds se nyní převlékly do tématiky legendárních hvězdných válek.

Angry Birds Star Wars vycházejí do značné míry z předchozích dílů legendární série. Opět je vaším úkolem pomocí naštvaných ptáků zničit zlá zelená prasátka. Nyní se ale ptáci, prasátka, a vlastně i celý herní svět převtělil do světa Star Wars. Ptáci samotní reprezentují kladné postavy. Například červený pták představuje rytíře Jedi Luka Skywalkera. Celý svět je pak plný různých planetek, strojů a jiných serepetiček. Celou hru pro vás podrobně rozebereme a zhodnotíme v recenzi, kterou plánujeme na sobotu. Prozatím se můžete podívat na oficiální trailer, a také na několik screenshotů, které jsme pořídili při hraní na Samsungu Galaxy S III mini, který právě testujeme v redakci.

Angry Birds Star Wars - oficiální trailer

Nyní již ale k přehledu dostupnosti hry a cen, za které se novinka bude prodávat. Angry Birds v edici hvězdných válek si můžete zakoupit ve verzi celkem pro tři různé mobilní platformy. Začneme Androidem. Pokud vlastníte smartphone fungující s tímto operačním systémem, má pro vás Rovio následující nabídku. Buď si můžete stáhnout verzi zadarmo, která obsahuje reklamy, nebo verzi HD za 72 Kč, která nabízí o něco hezčí zobrazení, pár bonusových funkcí a hlavně je zproštěna otravných reklamních bannerů. V případě iOS máte o jednu variantu na výběr navíc, ale už hru nemůžete mít zadarmo. Základní verze pro iPhony a iPody stojí 20 Kč, za verzi pro iPady si připlatíte zhruba třikrát tolik. Nečekaně hned od začátku na nové naštvané ptáky dosáhnou i majitelé komunikátorů s Windows Phone. Pro ty studio vydalo pouze jedinou verzi, a to za cenu 21 Kč, opět bez reklam.

Diskuze ke článku
jarda
mam wp7.5 a nemuzu ji najit takze je jen na wp8?
masterC2D
Hraje se to krásně, grafika suprová, jen když sechce člověk přes rozhraní vrátit nebo jít do menu hry, tak vždy padne, mám Android 4,0 na SE live with walkman a doposun všechny hry AB jely v pohodě. nevíte někdo co s tím, nebo počkat na update ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze