Vánoce u O2: slevy na LTE telefony a bonus až 3 000 korun

4

Vánoce letos začínají už prvního listopadu. Alespoň u našich operátorů. Svou nabídku pro zákazníky představil i operátor O2, který ve všech pádech skloňuje zkratku LTE. Díky jeho nabídce by se k této rychlé mobilní síti mohli dostat i ti, kteří dosud neměli tu příležitost. Nabízí totiž slevy jak na zařízení, tak na datové tarify.

O2 do Vánoc plánuje pokrýt podle svých slov vysokorychlostním internetem 93 % obyvatel. Internetem 4G LTE pokrývá především místa, na kterých doposud nebyla vysokorychlostní síť k dispozici. O2 dále nabádá zákazníky, že nemá smysl investovat do zařízení, které LTE nepodporuje. Proto pro své zákazníky operátor připravil zvýhodněnou nabídku zařízení a datových tarifů. Příslušné kombinace vyčtete z následujícího obrázku.

LTE telefony v kombinaci s datovými tarify vám mohou přinést bonus až 3 000 korun.

Při koupi LTE zařízení značky Samsung, Huawei, Alcatel nebo Lenovo a při aktivaci nového datového tarifu nebo restartování závazku nabízí O2 vánoční bonus až 3 000 korun. Tato částka bude promítnuta jako sleva ve vyúčtování následujících 6 měsíců.

Letošní Vánoce jsou podle O2 ve znamení LTE.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
Aktovka
Nechci slevu zadarmo :-)
Leoš
Tak "lepší zítřky" příjdou asi až pozítří....
nespokojení zákazník
O2 nabízí něco co vůbec namají blackberry Z10.
sporakk
Dobrý den,já mám to co jsem tu nikde nečetla. Platím 499 kč.měsíčně a mám za to volání i sms nevomezený,první 2 měsíce jsem to měla uplně zdarma a i když jsem podepsala smlouvu a to jsem byla vždycky proti tak toho vůbec nelituju,protože to je komunitní tarif a ne paušal,jsou tam jiný možnosti a šance během užívání nastavit si služby podle svých možností,a hlavně mi vod O2 ještě přenesli číslo a všechno za mě vyřídili,paní se vo mě stará a vždycky mi kladně vyhoví a hlavně vyřeší můj problém.Ne jak když mluvíte s arogantnim frajerem z O2 atd.kterej vám tvrdí debilitu ale furt si zatim stojí hučí nesmysle...atd.Střílela bych je..prakem!! :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze