Uživatelé Week of Life mohou nyní použít aplikaci pro Android

Week of Life je projektem fotografa Adolfa Ziky. Uživatelé v něm mohou zachytit týden svého života a sdílet ho s ostatními. Zapojit se může každý a služba je nyní ještě přístupnější díky mobilní aplikaci pro Android.

Week of Life

Wolapka je oficiální mobilní aplikace serveru Week of Life (ač ji v obchodě najdete pod názvem Week of Life). Pokud na server přispíváte fotkami z telefonu, tak to nyní budete moci udělat rovnou z vašeho mobilního telefonu či tabletu. Aplikace vám umožní vytvořit nový týden, přidat do něj fotografie a nahrát ho na sociální síť.

Každý uživatel může nafotit svůj týden života, který bude reprezentován devíti fotkami z každého dne. Z obchodu můžete vyčíst: „V projektu Week Of Life jde o základní myšlenku přispění do „světové fotoknihovny lidstva“, o to, aby si pokud možno co nejvíce uživatelů a návštěvníků uvědomilo, že pokud sami přispějí, pokud sami vyfotografují svůj jeden týden života, že se tím stávají jeho nedílnou součástí, že tím vlastně jednou provždy přispívají do společného pokladu, který zde zůstane navěky jako odkaz pro další generace.

Verze pro iOS zatím v plánu není. Vše závisí na reakcích uživatelů.

Stáhnout Week of Life

Google Play (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze