Už více než 90 tisíc z vás odebírá mobilenet.cz na YouTube

Ke konci roku 2016 dostal mobilenet.cz od vás, našich čtenářů a diváků, významný dárek. Náš YouTube kanál mobilenet.cz dosáhl 90 tisíc odběratelů a blíží se magické stovce. Děkujeme všem za váš zájem, podporu a můžeme slíbit jedno. V roce letošním se můžete na mobilenet.cz těšit na skutečně velké změny a novinky.

Mobilenet.cz

YouTube kanál mobilenet.cz rychle směřuje k velké metě 100 tisíc odběratelů na YouTube a koncem roku 2016 jsme se k ní díky vám významně přiblížili. Celkově máme již 91 tisíc odběratelů a přes 62 milionů zhlédnutí. Pokud nás ještě neodebíráte na YouTube a nechcete, aby vám unikly nejnovější mobilecasty, recenze her, telefonů, tabletů, wearables a notebooků, a spoustu dalších zajímavých videí, určitě si nás přidejte do odběrů.

Zajímá vás, jaká jsou naše historicky nejsledovanější a nejúspěšnější videa se stovkami tisíc zhlédnutí? Možná vás to překvapí. Kompletní seznam těch nejúspěšnějších naleznete opět na našem YouTube kanále. Ta nejsledovanější videa roku 2016 jsme vám pak představili nedávno.

Jste na sociálních sítích jako doma? Přidejte si nás! S mobilenet.cz jsme pravidelně aktivní na FacebookuTwitteru včetně Periscopu nebo Instagramu.

Roste i náš nový web fDrive.cz

fDrive.cz

Díky spuštění nového serveru fDrive.cz rychle roste i náš nový YouTube kanál s testy a zajímavostmi z oblasti elektromobilů, hybridů a technologií v autech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze