Uniklé fotografie Nokia Asha 302: novinka s QWERTY

Na internet unikly živé snímky nejnovějšího modelu Nokia vybaveného systémem Series 40. Novinka s názvem Nokia Asha 302 zatím ještě nebyla oficiálně představena, to nám však nebrání v tom, podívat se na živé fotografie této QWERTY-krasavice.

Bohužel zatím nejsou dostupné prakticky žádné informace o nové Nokii Asha 302. Jediné potvrzené specifikace jsou platforma Series 40 a fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx. Na zbytek informací si budeme muset nejspíš počkat na pondělí, kdy se koná tisková konference Nokia. Mobilenet samozřejmě nebude chybět, takže zůstaňte naladěni na mobilenet.cz.

TIP! Recenze Nokia Asha 300 – Slušivá klasika s puncem dotyku

Na posledním snímku vedle Nokie E72

Z fotografií si můžeme všimnout, že Nokia Asha 302 přijde s konstrukcí velmi podobnou modelům E72, E6 nebo C3. Paradoxně právě model C3 by mohl být hlavním rivalem modelu Asha 302, neboť cenově budou pravděpodobně mířit na stejnou skupinu uživatelů. Stát se však také může to, že Asha 302 bude uvolněna pouze pro rozvojové trhy, jako to udělala Nokia s předchozími modely Asha. Jak to nakonec bude se dozvíme snad již zítra.

Zdroje: itproportal.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze