Unikají velikosti displejů další generace iPhonů

6
Unikají velikosti displejů další generace iPhonů
  • Jejich úhlopříčky budou 5,42, 6,06 a 6,67 palce
  • Apple nejspíše přejde kompletně na OLED

Nová generace iPhonů je velká věc, a to i z hlediska objemu výroby. Nikoho tak nepřekvapí, že je potřeba udělat objednávky se značným předstihem, načež je složité něco utajit. Serveru digitimes.com se podařilo zjisti tři možné velikosti displejů pro iPhony na nadcházející rok.

iPhone X vs iPhone Xs

Telefony pod pět palců jsou asi definitivně mrtvé, protože nejmenší displej má mít úhlopříčku 5,42 palce. Následuje 6,06 palce a největší model se zastaví na velikosti 6,67 palce. Novinky by ale neměly být větší než současná generace, rozšíření displejů půjde zřejmě na úkor rámečků. Zajímavý je rovněž fakt, že všechny tři displeje používají technologii OLED, takže Apple nejspíše nadobro opouští LCD.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
Takže mírné úpravy v mezích tolerancí. Ale ten první, s nejmenším displejem, by se při zachování malých rámečků stal rázem nejkompaktnějším telefonem současnosti... to beru.
Marduck
"Telefony pod pět palců jsou asi definitivně mrtvé, protože nejmenší displej má mít úhlopříčku 5,42 palce."
Pane Pohl, protáhlý formát displeje a absence horního+dolního rámečku... pořád nic??
jj
kez by, nejaky maly telefon by to chtelo - klidne at ma podprumerny vykon, ale hlavne at je to mensi nez stavajici produkce. kdyby to byl dualsim, tak to by byla parada naprosta.
Honza
To je nějaký divný ne, nema dnesni nejmensi iphone xs uhlopricku 5,8 palce?!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze