Unikly další informace o bezdrátové nabíječce Pixel Stand

Unikly další informace o bezdrátové nabíječce Pixel Stand
  • Třetí generace Pixelů by mohla nabídnout bezdrátové nabíjení
  • Možná podoba nabíječky nyní uniká
  • Během nabíjení bude moci displej telefonu sloužit jako foto rámeček, nebo jako chytrý asistent

Aktualizováno 27. 9. 2018

Nový únik informací o nabíjecím stojánku pro Pixely prozrazuje nejen jeho vzhled ale i novou funkcionalitu. Unikl totiž také obrázek vyjmutý z animace, na kterou se odkazoval fragment kódu v aplikaci Googlu. Ten naznačuje, že po položení telefonu na Pixel Stand, jak se bude stojánek jmenovat, se při nabíjení objeví na displeji telefonu zjednodušená nabídka akcí a přehled informací. Mohlo by se tak jednat o odpověď Googlu na Amazon’s Echo Spot a Echo Show, které svému chytrému asistentovi Alexe přidávají k reproduktoru také displej.

Původní text z 24. 9. 2018

Google patři u svých referenčních smartphonů mezi průkopníky bezdrátového nabíjení. Bohužel na něj následně zanevřel a naposledy jsme jej viděli u tři roky starého Nexusu 6P. V letošním roce se však u 3. generace Pixelů podpora bezdrátového nabíjení možná vrátí. Naznačuje to i aktuální únik zařízení Pixel Stand, což by měla být bezdrátová nabíječka a stojánek v jednom. Můžeme vidět, že telefon do ní bude vertikálně usazen. Na druho stranu má být většina zadní strany kovová, což bezdrátové nabíjení vylučuje a je možné, že Google představí jen zdánlivě obyčejný stojánek s USB-C konektorem.

Google Pixel 3

Animace poodhaluje, že by v průběhu nabíjení mohl telefon sloužit jako fotorámeček a promítat uživatelem vybrané fotografie. Nemělo by se však jednat o jedinou možnost. Během nabíjení by mohly být na displeji zobrazené i informace z kalendáře, oznámení nebo přehrávač hudby.

Diskuze ke článku
kleinak
Bezdrátové nabíjení? Já vidím, pouze telefon položen v docku. A když dock bude mít ze zadu kabel, což musí a v docku bude zástrčka pro nabíjení, je to úplně stejné, jen s kabelem. Ale takovou nabíječku asi nemají.
A už by konečně mohli vymyslet, aby telefony, když jsou dnes velikostně přes 6palců, bylo více informací na vypnutém displeji, jako Glance,nebo Always a neleželi na stole jen černé nic neříkající plachty.
YodaSoda
Proč je na té animaci displej přes celou čelní stranu když má mít Pixel 3 XL výřez a klasicka verze rámečky? Má to nějaký důvod?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze