Uniká tajemná Xperia G3221 od Sony, má 23Mpx fotoaparát

5

V benchmark testu AnTuTu se objevila nová Xperia s kódovým označením G3221, která zaujme především svými fotoaparáty. Primární nabídne nadstandardní rozlišení 23 Mpx, sekundární kamera pro selfie pak operuje s 16 Mpx rozlišení. Potěší také 4 GB paměti RAM a nejnovější verze operačního systému Android 7 Nougat.

Výrobci se občas „neudrží na uzdě“ a vyzkouší svůj připravovaný smartphone v některém volně dostupném benchmark testu, což se nyní stalo Sony. To si otestovalo připravovanou novinku s kódovým označením G3221 a dala nám tak nahlédnout na některé prvky z výbavy.

TIP: Chystají se dvě Xperie se procesorem Helio P20 od MediaTeku

Sony Xperia M5
Tajemná Xperia možná nahradí starší Xperii M5

Telefon se bude zaměřovat na fotografování, čemuž napovídá dosazení primárního 23Mpx snímače, kterému bude sekundovat 16Mpx fotoaparát pro pořizování selfie. Z další výbavy můžeme zmínit přítomnost Full HD displeje, operačního systému Android 7 Nougat, 4 GB operační paměti a nezklame ani interní úložiště s kapacitou 64 GB. Procesorem jei Helio P20 od MediaTeku.

Xperia G3221 se objevila v benchmark testu AnTuTu

S velkou pravděpodobností se díváme na nástupce modelu Xperia M5, který je na trhu od roku 2015. Novinku nejspíše uvidíme již na veletrhu MWC 2017, kterého se bude již tradičně účastnit i naše redakce.

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com, weibo.com

Diskuze ke článku
OG
Zase stejnej vzhled. Stereotyp jak lusk :-D
Dave
Todle nástupce Xperie M5 nebude ta měla procesor Helio X10 to by velká změna nebyla todle bude i co se týče rozlišení foťáku a rozlišení displeje nástupce XA Ultra. Navíc nástupce Xperie M5 byla Xperie X.
Areon
Podle mě to hlavně bude telefon střední třídy. Nebude to nižší střední třída jako model XA, jelikož má telefon 4GB ram a 64GB vnitřní uložiště, hlavní 23 MPX fotoaparát (nižší modely mívají horší). Osobně si myslím, že je velmi pravděpodobné, že se bude jednat o model X 2017 a na CPU trochu ušetřili :P . Ale uvidíme :-) .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze