Chystají se dvě Xperie se procesorem Helio P20 od MediaTeku

12

Japonské Sony má v záloze zřejmě hned několik nových Xperií pro rok 2017. Spekuluje se o prozatím dalších dvou modelech s označením G3112 a G3221, obě by měly nabízet výkonný procesor od MediaTeku.

Sony Xperia

O těchto dvou modelech neslyšíme prvně a spekulovalo se o nich již koncem loňského roku. Tehdy měl mít jeden model dokonce displej se 4K rozlišením a premiéra měla proběhnout již v Las Vegas na veletrhu CES 2017. To o se však nepotvrdilo a navíc se zdá, že se nedostane ani na spekulovaný 4K displej. Nové informace totiž naznačují, že model G3112 by měl mít 5palcový HD displej, zatímco model G3221 by měl disponovat 5,5palcovým Full HD displejem.

Uniklé informace o chystaných Xperiích

Nová informace se týká rovněž procesoru. U obou novinek bychom se měli setkat s osmijádrovým procesorem Helio P20 od MediaTeku, který je vyráběn 16nm technologií. Otázkou nadále zůstává, kdy by novinky mohly být představeny. Nejbližším termínem je barcelonský veletrh MWC 2017, avšak na něj se „tlačí“i další modely, o kterých se již spekuluje.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Kensi Blye
Kensi Blye
Již koncem letošního roku?? To umí redakce vidět do budoucna?
Dave
To vypadá na nástupce XA a XA Ultra aspoň nasadili P20 ikdyž bych radši viděl Snapdragon ale furt lepší než HTC který nasadilo do U Play P10 a dalo mu cenovku 14 000. A možna mohli dát tomu menšímu fullHD rozlišení dneska už to v týhle cenový kategorii má každý.
mrtva_zizala
to je tezky propad u SONY... co je k tomu nuti, nechteji to nej, tak se spokoji s tim prumernym ?
Dragereker
Dnes začala oficiálne dostávať android Nougat Sony Xperia Z5 Premium.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze