Uniká informace o připravovaném smartphonu HTC Ville C

Levné HTC Desire C bylo představeno teprve včera a zpravodajský web BriefMobile, který nedávno odhalil také tajemné čtyřjádrové LG Eclipse, dostal do rukou tabulku údajů a specifikací pro dalšího levnějšího bratříčka velkého smartphonu. HTC prý připravuje model Ville C, což bude levná odnož modelu HTC One S.

Hned po prvním pohledu na údaje nelze než vidět velkou podobnost s přístrojem HTC Ville, který uniká na veřejnost už nějakou dobu. Zda to bude pouze přejmenovaný Ville C, nebo zcela jiný přístroj s podezřele podobnými specifikacemi, to se zatím neví.

HTC Ville C se ale rozhodně nemá za co stydět a bude se bez problémů řadit do střední, případně vyšší střední třídy. Nabídne totiž dvoujádrový procesor Qualcomm MSM8260 s taktem 1,2 GHz (informace v tabulce je typografickou chybkou), 1 GB operační paměti a interní úložiště o velikosti 16 GB.

TIP: Přečtěte si více o přístrojích HTC Desire C a HTC Ville.

Na přední straně nalezneme velký AMOLED displej s úhlopříčkou 4,3 palce a qHD rozlišením. Chybět nebude operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich s nástavbou HTC Sense 4.5 a velká baterie s kapacitou 1650 mAh.

Vzadu na nás bude pokukovat fotoaparát s rozlišením 8 Mpx, BSI senzorem a LED diodou. Ten bude také schopný natočit 1080p video se stereo zvukem. Před kamerka nabídne pouze VGA rozlišení.

Tabulka také pojednává o ultra tenkém těle, fotografie či jiné obrázky však zatím zveřejněny nebyly.

Zdroje: briefmobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze