Únik testovacích Windows 10 ukazuje zcela jinou nabídku Start

12
Únik testovacích Windows 10 ukazuje zcela jinou nabídku Start
  • Nabídka Start zde používá ikony
  • Ožívají tak spekulace o nové větvi Windows pro mobilní zařízení

Microsoft testuje nové verze prostřednictví programu Insider. Pokud se do něj přihlásíte, v závislosti na svých předvolbách dostanete více nebo méně odladěnou testovací verzi Windows 10, která časem zamíří prostřednicím aktualizací i na běžně používané počítače. Build s označením 18947 byl však vypuštěn omylem a neměl se nikdy dostat k uživatelům.

Toho si okamžitě povšimli na windowscentral.com, protože je zde jedna změna, která bije do očí už na první pohled – nabídka Start vypadá úplně jinak. Namísto dlaždic a seznamu programů zde máme ikony, jejichž vzhled evokuje spíše mobilní operační systémy.

Otázkou tak zůstává, co Microsoft danou změnou sleduje. Je možné, že nebude vůbec určená pro současné počítače, ale pomalu se začíná rodit nová větev Windows, která by nakonec mohla najít místo v připravovaném projektu Centaurus.

Diskuze ke článku
Milan
Microsoft řeší od vydání desítek jen podobu start menu. Jednou do toho rejpli a jsou z toho na větvi. Ať už je tady další os, protože tihle amatéři na to už nemají energii.
Milan
Ať si to mrkvosoft strčí někam,proč nám nedá možnost si to nastavit...
Alo
Ze vraj bola vypustena omylom ???????? hahahaaaa huhuuuu heheheeee no to urcite ...to bol asi taky omyl ako ked poviete ze Trump je dement ...
Janez
Jé, hele, KDE Plasma! :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze