Ultimátní herní notebook MSI GT72 se začal prodávat i u nás

5

Společnost MSI je svými herními notebooky velmi známá a společně se společností Dell patří mezi lídry tohoto odvětví. A právě jeden z herních laptopů od MSI se u nás začal prodávat, jedná se o ultimátní notebook MSI GT72, který ohromí především svou výbavou.

Na trhu jsou dva modely tohoto notebooku – Dominator a Dominator Pro, zda se MSI inspirovalo Dominikem Haškem, není známo, nicméně jediným rozdílem je použitá grafická karta. Zatímco Dominator pohání NVIDIA GeForce GTX870M, tak Dominator Pro dostal do vínku NVIDIA GeForce GTX880M, ovšem nejzajímavější je fakt, že karty nejsou integrovány na desce, ale jsou umístěny v MXM slotu, díky čemuž je lze snadno upgradovat.

Oficiální fotografie

Všechny modely GT72 mají 17,3" FullHD displej, který je matný. Jako hlavní výpočetní jednotka byl zvolen Intel Core i7 se čtyřmi jádry a k dispozici mají být i varianty s 32 GB operační paměti. Jako úložiště poslouží SSD nebo HDD, i v RAIDu, dále je možné mít optickou mechaniku Blu-Ray či DVD a jako třešnička na dortu působí podsvícená klávesnice SteelSeries. Velmi zajímavě působí množství USB 3.0 portů, kterých je rovnou šest, HDMI a 2× DisplayPort vedle toho působí už jako samozřejmost. Stejně jako u starších notebooků Sony, má i toto MSI fyzický přepínač grafických karet, díky čemuž si může uživatel vybrat, jestli chce používat integrovanou grafickou kartu nebo dedikovanou. Počítač se v českých obchodech prodává za cenu od 50 tisíc Kč s DPH.

Zdroje: notebooky.heureka.cz

Diskuze ke článku
týpek
Už ho chvilku mám a je to super mašina! Ale nechápu proč se o něm píše na mobilenetu.
Mato
Pred 7 rokmi som si kúpil vtedajší ultimátny herný notebook MSI a už nikdy viac. Parametre a výkon super, ale chladenie otrasné a mechanická konštrukcia odfláknutá.
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
Osobně mám CLEVO P370EM s dvěma HD 7970M 1GHz a nemůžu si stěžovat. MSI bych snad nikdy nekoupil max jedině ASUS ROG nebo skládačku jako je CLEVO či Alienware :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze