Duhová klávesnice? U herních notebooků MSI žádný problém

11

Mnoho výrobců notebooků v dnešní době osazuje své přenosné počítače podsvícenou klávesnicí. Nejvíce se setkáme s bílou a modrou barvou podsvícení, ale co takhle duhu od SteelSeries? To právě umí herní počítače tchaj-wanského výrobce MSI.

Pokud jste nikdy neviděli žádnou klávesnici od SteelSeries nebo žádný herní notebook od MSI, tak budete určitě překvapeni duhovou klávesnicí, kterou disponují. Oproti jiným podsvíceným klávesnicím je to velký rozdíl, protože většina výrobců používá jednobarevné diody, u kterých lze jen regulovat podsvícení.

MSI GX70 s duhovou klávesnicí

Díky regulovatelné barvě podsvícení je nutné obstarat i jeho nastavení, které se provádí přes příslušný program v operačním systému. Ten pochází přímo od SteelSeries a lze použít několik nastavení pro různé aplikace, případně hry. Nastavení lze měnit pomocí vytvořeného makra nebo manuálně přímo v aplikaci.

Krom podsvícení a maker lze měnit i mapování kláves. Většina hráčů hraje na klávesách WSAD, ale není zde problém tyto klávesy přemapovat na IJKL. Jak je vidno, klávesnice od SteelSeries mají mnoho možností a MSI se s nimi ve svých přenosných počítačích chlubí. Jak se vám tyto klávesnice jeví? Podělte se s námi v diskuzi.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Breta
Zesílené klávesy pro pařana (sám se do této kategorie počítám) určitě ano, ale duhovina už je trochu přepísk:D. nicméně nikde není napsáno že to takhle musí svítit, každý kdo si to nastaví tak to bude a tohle dává majitelovi jenom možnost navíc jak si svoje železo upravý. Takže v konečném důsledku aji jo, mě se ten nápad líbí.
Martin
MSIčka jsou monstrozity, které jsou neskutečně nevzhledné a nechutné, duhová klávesnice z toho dělá jen ještě větší cirkus spojitosti různých materiálů, barviček a podivných tvarů.

Každý má jiný vkus, ale tohle za mě ne.
Menscha
Zrovna model GX70 se na český trh dodává bez podsvícené klávesnice.
Jojo916
No wau už aj MSi ma takuto vecičku :D Lebo alienware to mal ako prvý a aj na alienawre to vyzerá oveľa lepšie

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze