U:fon zlevňuje svůj tarif s neomezeným voláním do všech sítí v ČR

3

Operátor U:fon o sobě dává prvně od změny majitele vědět. První změnou v jeho službách je zlevnění tarifu s neomezeným voláním do všech sítí v České republice.

1. prosince 2012 se stala novým vlastníkem U:fona společnost Air Telecom. Podrobně jsme vás o této změně informovali v pondělí. Přislíbeno bylo oživení nabídky služeb. První náznak na sebe nenechal dlouho čekat. U:fon nyní zlevňuje svůj neomezený tarif z původních 1240 Kč na současných 840 Kč. Co získáte? Můžete neomezeně volat do všech mobilních i pevných sítí v České republice zcela zdarma. Zdarma jsou také SMS do vlastní sítě, do cizích sítí zaplatíte 1,50 Kč.

Čtěte také: Air Telecom oddlužil operátora U:fon. Brzy představí nové tarify

U:fon - neomezené volání cena
Měsíční paušál 840 Kč
volné minuty neomezeně
volání v síti U:fon neomezeně
volání mimo síť na pevnou neomezeně
volání mimo síť na mobil neomezeně
SMS do vlastní sítě neomezeně
SMS mimo síť 1,50 Kč
SIM karta bez zakoupení přístroje 1 Kč
SIM karta výměna 200 Kč

Pokud nabídku neomezeného tarifu U:fona srovnáme s dalšími operátory, zjistíme, že je U:fon nejlevnější. Neomezený tarif u O2 vyjde aktuálně na 2800 Kč měsíčně. V částce je zahrnut i internet s měsíčním limitem 2 GB. V případě T-Mobile získáte jen 1 GB internetu a zaplatíte dokonce 3290 Kč. Stejně je na tom Vodafone, jehož neomezený tarif vyjde na 3299 Kč spolu s internetem 1,2 GB. Neradujete se však z nabídky U:fona předčasně. Jeho využívání omezuje nepříliš kvalitní pokrytí. Bydlíte-li v menším městě, mnohdy budete mimo signál. I ve větších městech však najdete lokality, kde si s běžným telefonem nezavoláte.

Aktuální pokrytí

Na závěr můžeme říci, že U:fon plánuje další úpravy svých tarifů. Jakmile je operátor oznámí, budeme vás samozřejmě informovat.

Diskuze ke článku
Martin
Máte úplně špatné informace. Tarif neomezeného volání nikdy nebyl nabízen, je uveden až nově a rovnou za cenu 840kč. Je to zaváděcí cena. Volání za korunu plus a tarify pro pevné linky jsou také novými tarify nové společnosti air mobile. Než něco začnete psát, tak si ověřte informace.
Lukáš Paiskr
U:fon plánuje tarif:

Volání za korunu EXTRA
249,- Kč/měsíčně
150 volných minut
Volání v síti: 1,50 Kč/min.
Volání mimo síť: 1,50 Kč/min. (pevná) / 1,50 Kč/min. (mobil)
SMS v síti: zdarma
SMS mimo síť: 1,50 Kč/zpráva

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze