Ubisoft testuje Assassin's Creed Identity pro iOS

3

Ubisoft nás hrami ze série Assassin's Creed skutečně zásobuje. Již brzy se dočkáme dvou her na nové konzole, jedné pro staré konzole a nyní k tomu přibyl i titul pro telefony se systémem Android a iOS. Studio Blue Byte totiž pracuje na Assassin's Creed Identity, který nás zavede zpět do renesanční Itálie.

Studio Blue Byte (online verze ANNO nebo The Settlers) pro Ubisoft připravuje plnohodnotnou mobilní hru Assassin's Creed Indetity. Dosud vydané mobilní hry ze série Assassin's Creed se zaměřovaly na lodní bitvy nebo karetní souboje. Identity je mnohem podobnější ostatním hrám ze série. Vžijete se totiž do role asasína v období italské renesance. Vrátíme se tedy k druhému dílu, který patří k nejoblíbenějším dílům ze série. Zajímavostí je, že je hra připravována v enginu Unity a tvůrci údajně využívají připravené objekty z předchozích her. Server TouchGameplay pro vás natočil gameplay, který vám hru může představit:

Hra je nyní ve fázi testování a stáhnout si ji mohou uživatelé iOS žijící na Novém Zélandě nebo v Austrálii. Pro hraní je navíc potřeba iPhone 5, iPad 3 nebo vyšší. Do skutečného vydání tak ještě zbývá čas. Těšit se můžete také na verzi pro Android.

Zdroje: toucharcade.com, facebook.com, youtube.com

Diskuze ke článku
Pavel
Hru mohu jednoznačně doporučit, na mobilní hru je to velmi povedené, i když ovládání je krkolomné :-)
.
Proc mi to ukazuje „Video nenalezeno“ kdyz kliknu na 'Prehrat na YouTube' ?
hhoh
Joooooo apple je nejlepší

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze