TOP 5 vlastností chytrých hodinek Huawei Watch GT 3 Pro

2
TOP 5 vlastností chytrých hodinek Huawei Watch GT 3 Pro
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Které vlastnosti hodinek řady Huawei Watch GT 3 Pro řadíme mezi našich TOP 5?
  • Novinka od Huawei nás zaujala zpracováním, výdrží i zdravotními funkcemi

Na českém trhu před pár dny uvedené Huawei Watch GT 3 Pro jsme v naší podrobné recenzi pochválili za prémiové materiály, vysokou odolnost i dlouhou výdrž. Jakých pět vlastností je podle nás na nových hodinkách výrobce Huawei nejlepších?

Elegance, kterou jinde nenajdete

Chytré hodinky jsou na rozdíl od telefonů mnohými stále považovány za šperk a v případě Huawei Watch GT 3 Pro to platí dvojnásob. Pokud máte rádi punc luxusu, ale zároveň vám jde o praktičnost, jistě vás zaujme přítomnost safírového skla, jež kryje AMOLED panel s velmi vysokým maximálním jasem a jemným rozlišením. Na dámy pak u řady GT 3 Pro čeká i ojedinělé celokeramické provedení, které v sobě kombinuje extrémní odolnost proti poškrábání, antialergenní vlastnosti, ale také vysokou barevnou stálost díky odolnosti vůči UV záření. Prémiový dojem bezpochyby dotváří také povedená haptická odezva, se kterou se setkáte především během otáčení korunky, jež zároveň slouží jako tlačítko pro návrat na hlavní obrazovku.

Nevídaně vysoká odolnost

U většiny chytrých hodinek jsme již zvyklí na zvýšenou voděodolnost do 5 ATM, řada Huawei Watch GT 3 Pro k tomu však navrch přidává také certifikaci IP68, konkurence od Applu se přitom chlubí pouze IP6X. Naprostou novinkou je pak splnění technické normy EN 13319, k čemuž bylo nejprve potřeba úspěšně absolvovat 200 kol testování tlakem vody. Díky tomu je možné se s hodinkami na zápěstí volně potápět až do hloubky 30 metrů. Huawei Watch GT 3 Pro rovněž disponují speciálním potápěčským režimem, který změří nejen hloubku ponoru, ale také délku zadržení nádechu a další důležité hodnoty.

Sportovní režim pro každou příležitost

Širokou nabídku sportovních režimů, mezi nimiž najdeme oblíbené aktivity, jako je běh, chůze, či plavání, letos doplnil také golfový režim či již zmíněný režim určený pro potápěče. Při sportování venku potěší také duální GPS (hodinky však podporují také Beidou, QZSS, GLONASS či evropské Galileo) pro co nejpřesnější záznam trasy. Za velkou výhodu považujeme rovněž možnost doplnit senzory integrované v hodinkách o hrudní pás, který je možné spárovat v aplikaci Huawei Zdraví, v níž se zároveň ukládají naměřená data.

Dlouhá výdrž a bezdrátové nabíjení

Nedocenitelnou předností chytrých hodinek Huawei je dlouhá výdrž, která činí v případě větší 46mm varianty až dva týdny na jedno nabití. K nabíjení navíc není potřeba mít po ruce přibalenou nabíjecí kolébku, postačí jakákoliv bezdrátová nabíjecí podložka standardu Qi.

Doktor na zápěstí

Huawei Watch GT 3 Pro nově disponují schopností monitorovat EKG (funkce bude uživatelům kvůli legislativnímu procesu schválení veškerých povolení zpřístupněna v druhé polovině letošního roku), a uživatele tak upozorní na sinusový rytmus, fibrilaci síní nebo předčasný srdeční rytmus a komorový rytmus, což jsou informace o hlavních rizicích souvisejících se zdravím srdce. Kromě toho jsou však hodinky schopné velmi přesně monitorovat srdeční tep, okysličení krve či teplotu zápěstí.

Ukázka monitoringu EKG v aplikaci Huawei Zdraví
Diskuze ke článku
Tom Novak
Tom Novak
To je placená inzerce nebo jak?
Pokud ne,nezapomněl bych na
1.Harmony je jenom přebarvený Android a to na hodinkách nechce nikdo:)
2.Aplikace jsou tragedie a neexistují použitelné aplikace třetích stran a existovat nebudou...I ,,starý,, Tizen je na tom neporovnatelně lépe.
3.Zdraví a telemetrii posílat do firmy provázanou na čínskou armádu...
4.Cena,za stejný peníz je zde Garmin.Není co řešit.A EKG umí změřit Galaxy Watch 4 za půlku...
5.Které navíc nevypadají jako hodinky z čínské tržnice.I když moment.Ony jsou z čínské tržnice,tak nic:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze