Huawei Watch Fit 2 je chytrý náramek, který umí telefonovat

Huawei Watch Fit 2 je chytrý náramek, který umí telefonovat
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Novinka je vybavena velkým AMOLED displejem
  • Výdrž bude šplhat až k 10 dnům na nabití
  • Cena by měla startovat pod hranicí 4 tisíc korun

Huawei dnes na tiskové konferenci představil svůj nejnovější chytrý náramek Watch Fit 2. Novinka se chlubí například 1,74" AMOLED displejem s jemným rozlišením 336 × 480 pixelů a podporou Always-On. K dispozici budou dva mírně lišící se modely, první pojmenovaný Classic nabídne umělý řemínek, verze Elegant bude mít zlatý či stříbrný řemínek.

Huawei Watch Fit 2

Ve výbavě zaujmou všechny myslitelné senzory (srdeční frekvence, stres, okysličení krve), a to včetně GPS pro přesnější měření vašich sportovních aktivit. Zajímavostí je, že náramek bude zvládat i hlasové hovory, a to skrze Bluetooth a spárovaný telefon. Na těle se tak nachází malý reproduktor a také mikrofon. Samozřejmostí je také snadné ovládání například hudebního přehrávače, přičemž hudební skladby budete moci mít přímo v náramku, jelikož má vnitřní paměť.

Huawei Watch Fit 2

Lákadlem bude dozajista i výdrž baterie, kdy výrobce slibuje 10 dní pří standardním používání a 7 dní při intenzivním způsobu využívání chytrého náramku. Watch Fit 2 nabízí také vestavěného asistenta Celia, který vám například připomene události uložené v kalendáři a provede jednoduché příkazy (včetně nastavení budíku, kontroly počasí a pořízení fotografie).

Huawei Watch Fit 2 přichází na evropské trhy s cenou 149 eur, což je v přepočtu méně než 4 tisíce korun, což je cena za verzi Classic. Varianta Elegant vyjde na 179 eur, tedy přibližně 4,5 tisíce korun.

Huawei Watch Fit 2

Konstrukce46 × 33,5 × 10,7 mm, 30 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (20 mm)
DisplejAMOLED, 1,74" (336 × 480 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, ne, NFC
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze