Luxusní Huawei Watch GT 3 Pro přináší podporu EKG, teploměr i dlouhou výdrž

Premiéry se dočkal i Huawei Band 7
3
Luxusní Huawei Watch GT 3 Pro přináší podporu EKG, teploměr i dlouhou výdrž
Fotografie: Huawei
  • Chytré hodinky Huawei Watch GT 3 Pro budou dostupné v titanovém i keramickém provedení
  • Displej o velikosti 1,43", respektive 1,32" chrání safírové sklo
  • Náramek Huawei Band 7 zaujme extrémně nízkou hmotností 16 gramů

Široký sortiment chytrých hodinek Huawei nově doplnil model Huawei Watch GT 3 Pro, který se chlubí podporou EKG, teploměrem i prémiovými materiály.

Huawei Watch GT 3 Pro

Stejně jako u Huawei Watch GT2 Pro se výrobce i u GT 3 Pro zaměřil na zpracování, kde se jednoznačně vyjímají použité prémiové materiály. Větší 46mm varianta sází na titan, zatímco menší 43mm má mít pouzdro z keramiky. V obou případech se lze spolehnout na vysoce odolné safírové sklíčko kryjící 1,43", případně 1,32" AMOLED displej s vysokým jasem.

Huawei Watch GT 3 Pro

Majitelé nových Watch GT 3 Pro nebudou podle consumer.huawei.com/cn strádat ani v oblasti výdrže. Větší model má zvládnout až 14 dní na nabití, menší varianta pak 7 dní. Vylepšena byla navíc také nabíjecí rychlost o 30 % a za pouhých 10 minut nabíjení by měly hodinky zvládnout celý den používání.

Dříve zveřejněné video rovněž poukazuje na voděodolnost a možnost pokročilého měření free divingu. Stejně tak chtějí hodinky oslovit hráče golfu, kteří si mohou na Watch GT 3 Pro zobrazit mapu hřišť.

Huawei Watch GT 3 Pro

Velkou novinkou je podpora EKG, nechybí však ani monitoring okysličení krve či teploměr, který jsme mohli vidět již u předchozích hodinek Huawei. Ve výbavě je i monitoring spánku či stresu jako součást systému HarmonyOS. Hodinky mají rovněž podporu NFC, k bezkontaktnímu placení je však pravděpodobně na našem trhu prozatím využít nepůjde.

Huawei Watch GT 3 Pro

Předpokládaná cena 46mm modelu má činit v přepočtu zhruba 11 tisíc korun, zatímco 43mm verze vyjde v přepočtu na 13 tisíc korun. K dispozici bude také speciální edice Porsche Design s cenou okolo 20 tisíc korun.

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm

Konstrukce46,6 × 46,6 × 10,9 mm, 54 g, odolnost: IP68
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
SystémHarmonyOS, kompatibilní s: ?
KonektivitaBluetooth: 5.2, ne, NFC
Akumulátor530 mAh, nabíjení: bezdrátové

Huawei Band 7

Spolu s Huawei Watch GT 3 Pro byl představen také náramek Huawei Band 7 o hmotnosti pouhých 16 gramů, který má však stále vydržet až dva týdny nabití. Náramek je rovněž vodotěsný do 5 atmosfér a disponuje 1,47" AMOLED displejem s funkcí Always-On a rozlišením 368 × 194 pixelů. Z dalších funkcí uvedených na consumer.huawei.com.cn stojí za zmínku monitoring okysličení krve, kvality spánku a samozřejmě i srdečního tepu. Huawei Band 7 bude dostupný v černé, růžové, zelené a červené v přepočtu za 1 200 Kč. O dostupnosti na českém trhu a cenách vás budeme informovat.

Huawei Band 7

Huawei Band 7

Konstrukce44,4 × 26 × 10 mm, 16 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejAMOLED, 1,47" (? × ? px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.0, ne, ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 0:45 hodin