To je rychlost: Motoroly Moto X, G a E získávají Android 4.4.3

12

Příkladnou podporu pro své telefony s Androidem aktuálně předvádí Motorola. Den po vypuštění aktualizace na Android 4.4.3 ji už mohou majitelé modelů Moto X, Moto G a Moto E stahovat.

Google včera začal aktualizovat svá zařízení Nexus na nejnovější Android 4.4.3 KitKat. Aktualizace je to spíše menší a jejím hlavním úkolem je vylepšovat stabilitu a rychlost systému. Mezi viditelnou novinku se v podstatě řadí pouze přepracovaná aplikace Telefon, která získala nové funkce a modrou barvu. Po telefonech a tabletech Nexus přišly dle očekávání na řadu telefony zařazené do Google Play Edice. Nyní si však nejnovější verze mohou užívat i majitelé Motorol.

Motorola Moto X, Moto G i Moto E získávají Android 4.4.3

Ještě loni patřila Motorola Googlu a tak byly aktualizace na její telefony vždy rychlé. Zdá se však, že i po odkoupení Lenovem se proces aktualizací nemění. Modely Moto X, Moto G a Moto E tak již nyní postupně získávají aktualizaci na Android 4.4.3 KitKat.

Zdroje: motorola-blog.blogspot.in, gsmarena.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Telefonu (Moto E) za 120€ môžu takúto podporu závidieť aj fony za 500-600€ :-))
Ondřej Koždoň
Ondřej Koždoň
Yes. Koupil jsem Moto X, za měsíc bude doma a tohle mě rozhodně potěšilo :-)
tak to ma byt
Takto by to malo fungovať u všetkých značiek... Nie čakať na android 6 až 9 mesiacov... (za ten čas už vyjdu aj dve dalsie verzie)
Wayne Rooney
Yes ! Miluju svojí Moto G. :) I android 4.2.2 je krásný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze