To bude bolet: na vrcholnou Xperii 1 II si připravte více než 30 tisíc korun

108
To bude bolet: na vrcholnou Xperii 1 II si připravte více než 30 tisíc korun
Fotografie: Sony
  • Dnes představená Xperia 1 II vyjde na 30 990 Kč
  • Stále dobře vybavená Xperia 10 II bude k dispozici za 9 490 Kč
  • Dříve dorazí Xperia 10 II, na Xperii 1 II si budeme muset nějaký ten týden počkat

Sony Xperia 1 II dnes ohromila trojitým zadním fotoaparátem s rychlým sledováním sekvenčního snímání, procesorem Snapdragon 865 i špičkovým videem, stejně tak zaujme i 6,5palcovým OLED displejem s 4K rozlišením. Navíc jde o první Xperii, která komunikuje skrze 5G sítě, což se nejenom od vlajkových modelů pro rok 2020 bude očekávat. Trochu méně radosti přináší pohled na cenu. Xperia 1 II bude k dispozici později na jaře, a to za 30 990 Kč, respektive 1 199 euro. K dispozici bude jak černá, tak fialová varianta.

Pokud máte zálusk na Xperii 10 II, která se chlubí například voděodolnou konstrukcí a 3,5mm jackem, stejně jako Xperia 1 II, připravte si o poznání příjemnějších 9,5 tisíce korun, případně 379 euro. K dispozici bude černá i bílá varianta.

Xperia 10 II by na trh měla dorazit v následujících několika týdnech, na Xperii 1 II si počkáme déle.

Diskuze ke článku
Vévoda
Kvalitni znackove japonske Sony :Vrcholna Xperie 31 000kc. Cinske vrcholne Xiaomi Mi 10 Pro, bez IP68, s cinskym FHD displayem a zabugovanym MIUI za 25 000kc. No tak hlavne tu brecte jak je Sony a Samsung drahej. Docela k smichu.
Mara Studna
Mara Studna
Za kvalitu se platí!Cena je i na mne docela hukot,nicméně toto je kvalitní stroj a tak tuto cenu rád přijmu.Kolik stojí Samsung?38 000? A umí tento Samsung opakovaná slow-motion videa?Neumí!!!Nabízí technologii ve videu filtraci větru vůči mikrofonům jako ted Sony?Ne!!!!Takže beru a hotovo!!!Tato Xperia je kvalita,proto kupuji a mějte mne za blázna.
Mara Studna
Mara Studna
Ano,již jsem se rozhodnul-jdu do toho-kupuji Novou Sony,nebot jsem fanda Sony,je to kvalita a život je krátký-takže to ted tady píšu-Moje Nová lod Bude Nová Sony a klidně se mi smějte-Vím,že kupuji kvalitu!!!
Jenda
Telefon je to krásný, plnohodnotna vlajková loď,ale s cenou to přehnali...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze