Testujeme Samsung Galaxy Z Fold5. Ptejte se, co vás zajímá

3
Testujeme Samsung Galaxy Z Fold5. Ptejte se, co vás zajímá
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Samsung Galaxy Z Fold5 je v současnosti nejlépe vybavenou skládačkou společnosti Samsung
  • Do komentářů nám můžete pokládat dotazy na vše, co vás ohledně novinky zajímá

Jako každý rok představil Samsung i letos novou generaci svých „skládaček“. Přestože jsou oba modely, tedy Samsung Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5, zaměřené na jiný druh uživatelů, je to právě Z Fold5, který Samsung právem považuje za svůj nejlépe vybavený ohebný telefon.

Samsung Galaxy Z Fold5 – první dojmy

Tuto horkou novinku máme již několik dní v redakci a podrobně ji pro vás testujeme. Jako vždy přitom platí, že nám můžete pokládat vaše dotazy vztahující se k tomu, jak telefon funguje i jak se používá přímo do komentářů pod článkem. Zodpovíme je přímo zde, případně v podrobné recenzi. Mezitím se můžete podívat třeba na naše první dojmy, případně nahlédnout do útrob balení. Pro různé zajímavosti a postřehy z používání veškerých smartphonů doporučujeme sledovat i naše sociální sítě, kde zveřejňujeme videa s unboxingem a mnohé další.


Samsung Galaxy Z Fold5 1 TB

Rozměry154,9 × 67,1 × 13,4 mm, 253 g
DisplejSuper AMOLED, 7,6" (2 208 × 1 768 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 7 680 × 4 320 px, 24 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 1 000 GBne
Akumulátor4 400 mAh
Diskuze ke článku
Martin Fencl
Martin Fencl
Kdy bude recenze? Zvažuju koupi, ale raději si počkám na vaší recenzi. Hlavní je výdrž. Note 20 mi vydržel na začátku 1,5 dne, po třech letech den jen tak tak...
Martin Vit
Martin Vit
Nemohu si pomoci, ale přijde mi, že Fold5 je pouze něco jako Fold4S nebo jak to nazvat. Upgradů je pramálo. Dobře Victus2, Snap8Gen2, foťáky stejné, baterie stejná, napájení stejné, konečně lepší pant s možností úplného dovření, o něco lepší svítivost displejů, rozlišení stejné, haptická odezva stejná, úložiště stejné, stále nefungující podpora S-Pen, ještě něco? Nemohu si pomoci, ale meziročně telefon ještě podražil a cena je u nás šokujících 48k. Upgrade z Fold4 je pitomost, není spíš si lepší pořídit S23 Ultra, který je také obrovský a jinak ve všech parametrech stejný nebo lepší za výrazně lepší cenu?
Hezký den všem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze