Testujeme Nokii E5, Sony Ericsson Aspen a další

2

V redakci pro vás právě testujeme nové mobilní telefony. Jde o Nokie E5 a C3 s QWERTY klávesnicí, Sony Ericsson Aspen, který rovněž nabízí plnohodnotnou klávesnici a LG GM360 Viewty Snap, které zaujme velmi dobrým fotoaparátem.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Nokia C3

Finové představují nový telefon s prostředím Series 40 a QWERTY klávesnicí. C3 se zaměřuje na Facebook, Twitter, e-maily a dobře poslouží i na poslech hudby či surfování webem díky Wi-Fi. To vše se navíc vešlo do velmi příznivé ceny.

TIP: přečtěte si také preview: Nokia C3: QWERTY a Facebook za tři tisíce


Nokia C3 - oficiální fotografie

Nokia E5

Nový model business řady E-series se nezdá a nabídne v podstatě to samé, co E72, ale za výrazně nižší cenu. Nechybí Wi-Fi, GPS, HSDPA, korporátní funkce nebo 5 Mpx fotoaparát. Navíc přináší nové komunitní služby. Manažeři, osloví vás?

TIP: přečtěte si také preview Nokia E5: střelba do vlastních manažerských řad


Nokia E5 - oficiální fotografie

Sony Ericsson Aspen

Sony Ericsson představil nový business telefon Aspen s operačním systémem Windows Mobile 6.5.3, QWERTY klávesnicí a dotykovým displejem. Novinka navíc patří do zelené rodinky ekologických telefonů GreenHeart.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Aspen: ekolog s Windows Mobile a QWERTY


Sony Ericsson Aspen - oficiální fotografie

LG GM360 Viewty Snap

Korejské LG představilo další levnou dotykovou nabízející jen základní funkce bez podpory sítí třetí generace a s obyčejným displejem. Inovací však prošel fotoaparát, který nově disponuje rozlišením 5 megapixelů a nechybí mu autofocus a přisvícení LED diodou.


LG GM360 Viewty Snap
Diskuze ke článku
Retro
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli ještě rozšíříte recenzi o Sony Ericssonu M1i Aspen.Děkuji
Martin Pultzner
Dobrý den,
recenzi Sony Ericssonu Aspen jsme zatím vůbec nevydali. Toto je pouze představení telefonu, vydané v den jeho oficiálního představení. Jak jste se mohl dočíst v tomto článku - http://mobilenet.cz/zajimavosti/clanek.php?id=z760&testujeme-nokii-e5,-sony-ericsson-aspen-a-dalsi , recenzi Aspenu právě připravujeme a můžete se na ni těšit přibližně za dva týdny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze