Testujeme: LG KU580, Sony Ericsson P1i a další

1

Testujeme pro vás nejnovější mobilní telefony. Pomozte nám s vydáváním kvalitních recenzí a ptejte se nás na to, co vás zajímá. Právě teď pro vás v redakci testujeme novou 3G stylovku LG KU580, Nokii 3110 Classic a Sony Ericssony P1i, K530i a K200i.

Testujeme pro vás nejnovější mobilní telefony. Pomozte nám s vydáváním kvalitních recenzí a ptejte se nás na to, co vás zajímá. Právě teď pro vás v redakci testujeme novou 3G stylovku LG KU580, Nokii 3110 Classic a Sony Ericssony P1i,

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na náš mail v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

LG KU580

Stylová novinka, připomínající známý model Chocolate. Oproti němu ale nabídne mnohem lepší výbavu, zahrnující podporu 3G sítí, paměťové karty, kvalitní hudební přehrávač nebo FM rádio. Opět se setkáme se senzorovými klávesami. Překvapí displej usazený na šířku, což je u telefonů bez operačního systému spíše rarita. Na recenzi se můžete těšit již po neděli.

Nokia 3110 Classic

Sestra modelu 3109 Classic přináší shodný, střízlivě elegantní design, ale lepší funkce. Oproti 3109 Classic přidává 1,3 Mpx fotoaparát a FM rádio. Telefon tvoří nižší třídu. Díky paměťovým kartám a dobrému hudebnímu přehrávači poslouží i nenáročnému posluchači. Slabinou je jeho displej, který nabídne pouze rozlišení 128 x 160 bodů. Na recenzi se můžete těšit začátkem příštího týdne.

Sony Ericsson K200i

Elegantně střižené tělo, ale pouze základní výbava. Ta zahrnuje pasivní barevný displej, VGA fotoaparát a 2 MB paměti. Vybavenější sestřička přidává ještě FM rádio s RDS. Novinka bude bojovat hlavně cenou, se kterou se zaměří na začínající nebo nenáročné uživatele.

Sony Ericsson K530i

Novinka je zajímavým 3G telefonem s dobrým poměrem ceny a výbavy. Sony Ericsson K530i, který navazuje na úspěšný K610i, přináší 2 Mpx fotoaparát, paměťové karty, hudební přehrávač i FM rádio. Nově můžete připojit i headset s GPS přijímačem. Na recenzi se můžete těšit již tuto neděli.

Sony Ericsson P1i

Špičkově vybavený smartphone se Symbianem UIQ se může pochlubit Wi-Fi, UMTS, 3,2 Mpx fotoaparátem s autofocusem a dotykovým QVGA displejem. Na jeho podrobný test se můžete těšit již za dva týdny.

Diskuze ke článku
Jirka
Dobrý den,chtěl jsem se Vás zeptat,který mobil je stylovější,Samsung U600 nebo tohle LG? Jde mi jen o styl...nevím jak je displej velký u toho LG...jo a ještě,mám 02,šlo by si to LG koupit? Popřípadě nějak smazat to logo Vodafone,co je pod displejem? Díky moc...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze