Technologické novinky přinese konference Mobile Internet Forum 2016

Chytrá a ještě chytřejší mobilní zařízení nás provázejí celým dnem – monitorují náš spánek, objednávají nám obědy a mohou v nich bydlet i pokémoni. Nebylo by úžasné získat si jejich uživatele na svou stranu, respektive pro vlastní byznys?

Mobile Internet Forum 2016

Také vidíte velký potenciál v mobilních aplikacích, ale do této chvíle jste si na ně netroufli? Přijďte se inspirovat úspěšnými příběhy firem, které mají tento krok již za sebou. Prozkoumejte technologické novinky a objevte své vlastní byznysové příležitosti. Zdokonalte svůj mobilní marketing díky konferenci Mobile Internet Forum 2016.

V řadě již 9. ročník konference se bude konat v Konferenčním centru City na Praze 4. Celým dnem vás budou ve dvou sálech provázet moderátoři Jan Klesla, zástupce vedoucího ekonomické rubriky Lidových novin, a Petr Krčmář, šéfredaktor serveru Root.cz. A jaký program pro vás organizátoři připravili?

Mobile Internet Forum 2015

Jako první se dozvíte zákulisní informace o tom, jak se ve ŠKODA AUTO podařilo propojit dva na první pohled zcela odlišné světy – svět vývoje vozů a aplikací. Pavel Tůma a David Žid vám navíc představí firemní novinky v oblasti konektivity pro rok 2017. S aplikací Pomáhej pohybem od Skupiny ČEZ pomáhá více než 200 tisíc přispěvovatelů. Příběh o tom, jak se z klasické mobilní aplikace stane hlavní prostředek komunikační kampaně, vám bude vyprávět Daniel Novák z Nadace ČEZ.

Zajímá vás, jak se dá ve firmě i mimo ni využít gamifikace na mobilních platformách? A jaký v sobě vůbec skrývá potenciál pro značky? Odpovědi vám přinese designér a konzultant z Court of Moravia Petr Miklíček. Na konferenci si budete moci poslechnout také tipy a zkušenosti od generálního ředitele T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom, Milana Vašiny, nebo zakladatel startupového studia Usertech, Jana Beránka.

Zapište si proto do telefonu čtvrtek 3. listopadu od 9:00 do 17:00 konference Mobile Internet Forum 2016. Chyťte příležitosti mobilní mánie za bezdrát a dorazte i vy.

Partnery konference jsou eMan, KPMG Česká republika, Seznam.cz a T-Mobile, produktovými partnery jsou Audioteka.cz a ChargeBox. Mediálně akci podporují Digital Economy World, Jablíčkář.cz, mobilenet.cz a SmartMania.cz. Konferenci organizuje server Lupa.cz ve spolupráci s TUESDAY Business Network, produkčně zajišťuje Internet Info.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze