Takto mohl vypadat Pixel 2 XL a další loňská zařízení od Googlu

Takto mohl vypadat Pixel 2 XL a další loňská zařízení od Googlu
  • Díky rozhovoru s hlavní designérkou hardwaru Googlu Ivy Ross se můžeme podívat na řadu prototypů druhé generace Pixelů
  • K vidění je také snímek návrhů Pixelbooku, VR brýlí Daydream View či vzorků různých barev a látek pro Home Mini

Pokud jste fanouškem Googlu a zaujaly vás jeho nejnovější produkty, můžete za ně poděkovat designérce jménem Ivy Ross. Právě s ní vydal Google na svém oficiálním blogu detailní rozhovor, který je skutečně velmi zajímavý a rozhodně se ho vyplatí přečíst. Kromě spousty informací se však v rozhovoru objevilo i pár fotek ilustrujících samotný průběh navrhování.

Řada prototypů Pixelů 2

Asi nejzajímavější je sledovat průběh vývoje Pixelu 2 XL. Můžeme vidět, že si Google pohrával s rozměry zařízení, velikostí čočky fotoaparátu či ostřejšími tvary. Čtyři věci však přetrvaly od začátku vývoje až do finálního produktu. V návrhu se vždy počítalo stejně jako u první generace s kombinací kovu a skla, dvoubarevnou „panda“ variantou, čtečkou prstů na zádech předními stereo reproduktory. Je tedy zajímavé, že si Googlu v tomto případě podle všeho s myšlenkou čtečky pod displejem asi ani moc nepohrával.

Prototypy Pixelbooku

Druhý obrázek ukazuje prototyp Pixelbooku, který se pravda nijak výrazně nezměnil. I u něj se již od prvopočátku počítalo se zády z kovu a skla. Jen mohlo být ono sklo přes celou polovinu víka, zatímco ve finálním kusu máme tenčí pruh podobně jako u Pixelů. Z obrázku je také zřejmé, že jsme se také u Pixelbooku mohli v jisté fázi vývoje dočkat černo-bílé „panda“ varianty.

Poslední série fotek ukazuje několik prototypů Google Daydream View, z nichž jeden vypadá spíše jako poněkud děsivá maska. K vidění jsou tu však třeba i vzorky různých barev a látek, které zdobí chytrý reproduktor Home Mini. Na závěr nechybí řada vzorků různých materiálů pro kryty Pixelů druhé generace.

Zdroj: blog.googl, androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze