Google Home Mini oficiálně: minimalistické ztvárnění domácího asistenta

Google Home Mini oficiálně: minimalistické ztvárnění domácího asistenta
  • Google na dnešní tiskové konferenci představil nového asistenta
  • Nese označení Home Mini a zaujme zejména cenou
  • Díky elegantnímu designu zapadne téměř do každého interiéru

Google na dnešním setkání představil zmenšenou variantu svého hlasového asistenta Home, který již známe zhruba rok. Novinka nese označení Home Mini a jedná se v podstatně o zmenšenou a dost možná i elegantnější alternativu pro méně náročné uživatele. Design je velice nenápadný, díky svému kulatému profilu je však citlivý na povely téměř odkudkoli. Pokud budete chtít na přítomnost Home Mini ve své domácnosti upozornit, můžete zvolit výraznější barvu – konkrétně oranžovou.

Google Home Mini

Google Home Mini zvládne vše co klasický Home. Informuje vás o aktuální dopravní situaci, naplánuje vám meeting a po spojení s chytrou domácností (například po spojení s produkty Nest) zařídí kompletní zabezpečení bytu nebo domu.

Využití asistenta je prakticky neomezené, uvnitř totiž dřímá pokročilý Google Assistant, který známe i ze smartphonů – například z modelové řady Pixel.

Co potěší, je především cena. Nový asistent vyjde na 50 dolarů, což je v přepočtu 1 300 korun včetně daní. K dostání bude všude, kde je Google Home nabízen již nyní. Česká republika mezi těmito zeměmi stále bohužel chybí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze