Tajný Samsung Galaxy Pocket Plus: vylepšením bude Android 4.0

5

Jihokorejský Samsung je velmi silný takřka ve všech cenových kategoriích. Svou pozici přesto hodlá posílit i mezi nejlevnějšími modely s Androidem. Chystá vylepšený Galaxy Pocket Plus.

Na jaře loňského roku se na náš trh dostal velmi levný Samsung Galaxy Pocket, který se od počátku prodával pod třemi tisíci korunami a přinášel základní vymoženosti Androidu. Cílil především na nenáročné uživatele, kteří chtějí okusit možnosti chytrého telefonu, a také na děti. I přes malý displej, na kterém se hůře psalo, se však stal oblíbeným.

Samsung Galaxy Pocket Plus

Samsung si toho je vědom a chystá nástupce, který přinese decentní vylepšení. Nejvítanější novinkou modelu Galaxy Pocket Plus bude Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Nepatrně také zrychlí jednojádrový procesor Broadcomm BCM21654, takt bude 850 MHz. Uživatelé jistě ocení také větší paměť RAM, která vzroste z 384 MB na 512 MB. Ostatní specifikace už zůstanou stejné. Opět tedy základní 2,8palcový displej s QVGA rozlišením, 2 Mpx fotoaparát, přítomnost Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth 3.0, GPS nebo slot na paměťové karty.

Připomeňte si: Recenze Samsung Galaxy Pocket – Nejmenší z nejmenších

Prozatím není známé přesné datum představení. Mělo by se však jednat o první polovinu letošního roku. Neznámá je rovněž cena, nicméně lze ji celkem přesně odhadnout. Opět se dostane pod tři tisíce korun.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Ferda
To je šrot.
Nesouhlasím
Pánové plácáte nesmysli, mám původní Pocket a ani jednou se nezaseknul.
danny
heh,rychlik s displayom jak pieskoviste...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze