Tajné: Motorola chystá dva nové tablety Xoom: první fotografie

Na nástupce skvělého tabletu Xoom od Motoroly čekáme již nějakou dobu a nyní to podle uniklých fotografií vypadá, že nás potěší přítomností rovnou dva modely. A nebudou to tablety jen tak ledajaké. Nabídnou opět operační systém Android, ultratenké tělo a další vychytávky.

Motorola nechce ponechat nic náhodě a nabízí nám rovnou dva tablety– Standard Edition a Media Edition, z jejichž názvu není problém poznat, k čemu budou určeny. Klasická verze by se měla chlubit kvalitním displejem s úhlopříčkou 10.1 palců a tloušťkou konstrukce pouhých 9 mm, což je dméně, než v případě iPadu 2.

Mezi další specifikace nejspíše bude patřit výkonný dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, 1GB RAM rychlých pamětí a 5 MPx fotoaparát s možností natáčet HD video (1080p). Chuťovkou už pak je streamování HD televize prostřednictvím aplikace Netflix, IR senzor a podpora Adobe Flash 11.

TIP! Přečtěte si také náš článek o prvním modelu série Xoom.

Přesuňme se k druhé edici s názvem Media. Tento tablet nabídne o něco menší HD IPS displej s úhlopříčkou 8,2 palce a podle zdroje by měl být spíše nahrážkou E-Readeru. Stejně jako v případě kolegy nabídne 5 MPx fotoaparát (video 720p) a infračervený seznor, nově pak subwoofer pro ještě lepší poslech, což dává v mediálně zaměřeném tabletu smysl. Oba modely se pak mají honosit operačním systémem Android Honeycomb a podporou LTE.

Na odhalení, specifikace a cenu s datumem vydání si nejspíše budeme muset počkat. Alespoň tedy do oficiálního představení obou tabletů.

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com, engadget.com, mobile-review.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze