Tajné: Nokia N82 znovu na špionážních fotografiích

7

Na internetu se objevily první fotografie netrpělivě očekávané Nokie N82. Jedná se o přímého nástupce modelu N73, oproti kterému byla výrazně vylepšena výbava. Telefon klasické konstrukce bude disponovat 5 Mpx fotoaparátem, HSDPA i Wi-Fi.

TIP: Více informací o Nokii N82 včetně technických parametrů si přečtěte zde

Nokia N82 by měla být oficiálně představena již příští týden. Nyní se však můžete podívat na živé fotografie novinky, které jsou shodné, jako grafická vizualizace z července.

Aktualizováno 7.11.2007: Nové špionážní fotografie

Server symbian-freak.com přinesl další, detailní fotografie stále oficiálně nepředstavené Nokie N82. Za zmínku stojí možnost automatické rotace displeje do režimu na šířku při otočení telefonu díky pohybovému senzoru. Z fotografií lze vyčíst také velkou hodnotu paměti RAM. Uživateli bude, zdá se, k dispozici kolem 90 MB RAM, což je výborná hodnota. Jako bonus zveřejnil zmíněný server také fotografii vyfocenou 5 Mpx fotoaparátem telefonu. Její kvalita však nemusí být vypovídající, software telefonu a fotoaparátu je stále značně nefinální. Také tyto úniky potvrzují, že se představení Nokie N82 dočkáme již brzy. Snad nás již Nokia nebude dlouho napínat.


Z obrázků lze vyčíst velkou paměť RAM i automatické otáčení displeje


5 Mpx fotoaparát na zadní straně a fotografie z něj

Aktualizováno 9. listopadu 2007: nové špionážní fotografie z francouzského serveru



zdroj: kraj.livejournal.com, symbian-freak.com, mobifrance.com

Diskuze ke článku
swer
fuj hrozny SE design...n95 je daleko krajsia...ak n81 ked sme uz pri novych telefonoch a tajne dufam ze toto nie je konecna verzia toho ako bude vyzerat...
JohnyAsbest
Konečně je to tady, uvidíme ale v pátek 2.11. jak ve skutečnosti bude vypadat.
m:ko
nevim jestli se to uz nekde psalo nebo jestli si toho nekdo vsiml ale pred par dny jsem byl na ceskych strankach nokie - eshopu a objevil jsem tam volbu "n82 2GB". Nebyla tam zadna fotka ani dostupnost, ale zaujalo me to 2GB.. to bude interni nebo ze bude s kartou..? a jeste ta cena by mela byt asi kolem 20tis, ze? pozn.: uz to tam zas neni;-)
michal
nejsem tedy informovan zadnym zdrojem z Nokie, ale podle me je to uz finalni verze, navic nevypada, ze by byla nejak maskovana po vzoru aut...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze