Tajné BlackBerry Storm 3: první 4G ostružina (první informace)

BlackBerry Storm 3 se letmo objevil na pár uniklých fotografiích, které naznačují přibližnou podobu novinky. Specifikace ale hovoří velice slibně. Těšit se můžeme pravděpodobně na kapacitní AMOLED displej, 5 nebo 8 MPx fotoaparát a zatím nejasnou podporu sítí 4G.

Uniklé informace o novince se mohou do vydání ještě pozměnit, nicméně je pravděpodobné, že dotykový displej kapacitního typu bude AMOLED s úhlopříčkou 3,7" Rovněž i operační pamět RAM by měla dosahovat slušných hodnot minimálně 512 MB nebo 1 GB. V balení telefonu bychom měli naleznout paměťovou kartu microSDHC o kapacitě 8 GB či 16 GB. Samozřejmostí je tradiční ovládací prvek v podobě optického Trackpadu. O výdrži na jedno nabití se postará baterie 1200 mAh a informace avizují například 8 hodin hlasových hovorů v síti 3G nebo 5 hodin v síti 2G.

Ohledně operačního systému je víc než pravděpodobné, že v novince by měl být operační systém QNX, tento operační systém můžeme spatřit například v nově chystaném Playbooku rovněž od BlackBerry. Poslední spekulace hovoří o tom, že Storm 3 bude prvním telefonem BlackBerry s podporou sítě 4G. Konkrétní informace však zatím nejsou dostupné.

Zdroje: bbleaks.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze