Tajemné BlackBerry: další Storm (Aktualizováno 23.9.)

1

Celý ostružinový svět obletěla fotografie tajemného zařízení BlackBerry. Má velký dotykový displej a původně se předpokládalo, že se jedná o BlackBerry Storm 3. Informace však nyní mluví jinak.

Podle prvních dohadů se na obrázku nachází nové zařízení BlackBerry Storm 3. Mnoho věcí tomu nasvědčuje, například to, že právě 10.10.2010 se očekává konec prodeje BlackBerry Storm 2 u operátora Verizon a měl by tak být připravený nástupce. Další faktor, řadící tajemné zařízení do řady Storm, je prostorný dotykový displej bez náznaku hw klávesnice. Ovšem světem momentálně kolují informace, že na obrázku není Storm třetí.


Je toto nový Storm?

Podle některých zdrojů se jedná pouze o jakýsi upgrade stávajícího Storm 2. Něco ve stylu BlackBerry 9700 a 9780, kdy jde vlastně pouze o upgrade hardwarových parametrů, avšak vzhled zůstává nezměněn. Ovšem u zařízení na obrázku je změna oproti modelu Storm 2 celkem výrazná, a tak se toto tvrzení stává nepravděpodobným.

Jako poslední se dostala na svět informace, že se jedná dokonce o zařízení BlackBerry Storm 7, tedy naprosto mimo od běžného číslování řady. Jakmile budou dostupné další informace, okamžitě je doplníme.

Aktualizace 22.9.

Naši kolegové ze zahraničních serverů se dopátrali ke screenshotu zařízení, které je na první fotografii. Nyní už víme, že se jedná o zařízení BlackBerry 9570 a známe i pár jeho vlastností - bude mít OS BlackBerry 6, WiFi a bude podporovat sítě 3G a CDMA. Nepotvrzené vlastnosti jsou dále procesor s taktem 624 MHz, 5 Mpx fotoaparát, dotykový displej s technologií SurePress a 512 MB RAM.

Co se však stále neví je to, zda toto zařízení bude Storm 2.5, tedy pouze upravený Storm 2 pro potřeby OS BlackBerry 6, nebo zda právě toto bude nový Storm 3. Oficiální uvedení nových zařízení BlackBerry, včetně modelu Storm 3 nebo tabletu BlackPad/SurfBook, se očekává na letošním kongresu DevCon, který bude probíhat 27-30. října v kalifornském San Franciscu. O dalších podrobnostech Vás budeme nadále informovat.

Aktualizace 23.9.

Situace kolem tajemného BlackBerry se nám konečně trochu vyjasnila a informace se ucelily. Na internetu se objevily nové snímky BlackBerry 9570, které se Stormu 2 podobá opravdu hodně. Jsou tak prakticky potvrzeny informace o tom, že model s kódovým označení 9570 je vlastně pouze upgradovaný model 9550 Storm 2 tak, aby na něm mohl pracovat nový OS BlackBerry 6. Jaké zařízení je však na prvním obrázku? Dotykový displej, trackpad...je to tedy nový Storm3, nebo nějaký naprosto jiný model?


BlackBerry 9570 je upgradovaným modelem 9550 Storm 2

Zdroj: BerryReview, BBLeaks, BoyGeniusReport

Diskuze ke článku
Michele
My name is Mrs. Michele from Sweden. I want to ask you if your item still available for sell. Please reply me immediately. Thank you

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze