T-Mobile zákazníkům s Twist kartami nabídne dvojnásobek kreditu i bonus za dobití

T-Mobile zákazníkům s Twist kartami nabídne dvojnásobek kreditu i bonus za dobití
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • 10 GB dat dostanete za cenu 5GB balíčku
  • 25 % kreditu navíc obdrží zákazníci za dobití v prodejnách a na on-line kanálech T-Mobile

T-Mobile pro zákazníky předplacených Twist karet připravil dvojnásobnou porci dat i bonusový kredit za dobití, jak informuje v tiskové zprávě. Nejen na prázdninové měsíce si mohou twisťáci pořídit 10 GB dat za cenu 5 GB. A k tomu jim T-Mobile přidá 25 % kreditu navíc při dobití v prodejnách T-Mobile, na webu nebo v aplikaci Můj T-Mobile.

Kdo si do 28. července aktivuje balíček 10 GB dat, zaplatí pouze cenu balíčku s objemem 5 GB. Místo 599 Kč tak vyjde na 449 Kč. Navíc, dokud si zákazník balíček nevypne, bude moci surfovat za sníženou cenu třeba celoročně.

V létě se mobilní data obzvlášť hodí. Proto chceme dát všem twisťákům dvojnásobný objem dat, nejen na prázdniny,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile a doplňuje: „Datovou nabídku k předplaceným kartám budeme i do budoucna dále vylepšovat.

Operátor také až do konce července zároveň nabízí 25 % kreditu navíc při dobití v prodejnách T-Mobile, platební kartou na webu t-mobile.cz nebo v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Bonusový kredit lze využít na volání, SMS či data a platí 30 dnů. Minimální výše dobití v aplikaci je 250 Kč, v případě ostatních způsobů 350 korun. Za navýšení kreditu například o 400 Kč tak přidá T-Mobile další stokorunu.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Blue Sun
Furt drahý.
Carda
Zákazníci nechtějí více kraditu ale více dat.
Kubík
T-Mobile je předražený a vždycky bude. Těch 25% si můžou strčit do prdel

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze