T-Mobile vylepšuje data pro zákazníky s předplacenými kartami Twist

2
T-Mobile vylepšuje data pro zákazníky s předplacenými kartami Twist
  • Novinkou jsou dva balíčky pro náročné dataře
  • Mají velikost 5, resp. 10 GB a vyjdou na 449 Kč a 599 Kč měsíčně

Majitelé předplacených karet Twist platí jen za tolik dat, kolik jich opravdu potřebují. Operátor data účtuje podle spotřeby cenou 1 Kč/MB, popřípadě nabízí jednorázové či obnovující se balíčky. Od 25. července si zákazníci mohou objednat jednorázový balíček 100 MB za 10 Kč tolikrát denně, kolikrát potřebují. Další letní novinkou, jak operátor nyní informuje, jsou pak dva balíčky pro náročné dataře: těm operátor přináší nové balíčky o velikosti 5, resp. 10 GB.

Již před posledními Vánoci představil T-Mobile nový způsob účtování dat na předplacených kartách Twist. Data se účtují po jednotlivých megabajtech za cenu 1 Kč/1 MB. Jakmile zákazník během jednoho dne spotřebuje 10 MB, tedy zaplatí maximum 10 Kč, další datový provoz do 100 MB má v ten den zdarma. Po spotřebování 100 MB si dosud zákazník mohl v příslušném dnu aktivovat některý z datových balíčků (např. Internet v mobilu na den). Nově mají všichni možnost obnovit si opakovaně v jednom dni stejný balíček a získat tak dalších 1–100 MB za 1–10 Kč. Účtování po jednotlivých megabajtech je ideální pro ty, kdo spotřebují relativně málo dat, nebo si mobilní data chtějí jen vyzkoušet. Tito zákazníci tak mají jistotu, že nikdy neutratí jednorázově víc než 10 korun.

Náročnější zákazníci s předplacenou kartou Twist nyní mohou sáhnout po měsíčním balíčku s vyšším limitem FUP. Nově je v nabídce balíček s 5GB FUP za 449 Kč měsíčně a balíček s 10GB FUP za 599 Kč měsíčně. I nadále pak platí akční nabídka na balíček Internet na rok s FUP 6 GB (499 Kč namísto 999 Kč). Všechny balíčky je možno aktivovat buď v Můj T-Mobile, či formou SMS.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
alex
mravenčími krůčky vpřed do datové Evropy
Janek
Jsem uživatelem twist od T-mobile a mohu zodpovědně prohlásit, že nová nabídka cenu a spotřebu mobilních dat neřeší. Za přibližně stejnou cenu mám 40 GB dat u přenosného internetu bez drátu. Mobilní data jak jsme si mohli vyzkoušet, je dobrá věc, ale v podání českých operátorů je to předražený luxus. Obávám se, že nástup 5G sítí situaci ještě vyostří.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze