Neomezené léto u T-Mobilu jede, zákazníci 408 let „sledovali“ HD video

23
Neomezené léto u T-Mobilu jede, zákazníci 408 let „sledovali“ HD video
  • Neomezený datový tarif si zákazníci T-Mobile užívají
  • Za více než měsíc prosurfovali přes 10 miliónů GB dat

Koncem června spustil český T-Mobile v našich končinách akci vskutku nebývalou. Téměř všem svým zákazníkům umožnil přístup k neomezenému datovému balíčku, který je zcela zdarma. Podmínkou je aktivace alespoň základního datového balíčku na měsíc. Po aktivaci neomezených dat můžete přes mobil stahovat cokoliv jen chcete. A statistiky dokazují, že uživatelé stahují, co jen sítě LTE přenesou.


Dnes se T-Mobile pochlubil, že zákazníci již jeho sítí po dobu trvání akce přenesli 10,2 miliónů GB dat. Jde o těžko představitelný objem, a tak jej operátor převedl na trošku lépe představitelnou hodnotu. Jedná se o data, která by byla spotřebována sledováním HD videí po dobu 408 let. Pokud si chcete neomezená data užít, máte možnost. Akce končí až posledním srpnovým dnem. Jak vše správně aktivovat, zjistíte v našem dřívějším článku.

Diskuze ke článku
Patrik Halmi
Patrik Halmi
A potom, že to nejde. Jenom lžou. Neříkám, že potřebují neomezený internet, ale stačilo by aspoň v základním tarifu kolem 20GB. A za menší příplatek více dat. Ale neomezené bych bral hned. ????
iDominik
Jestliže to vychazi v průměru cca. 16GB na jedno číslo, ať TM udělá tarif neomezene volání, sms a v základu 20GB, za 399 měsíčně a to uvidí ten hukot, kolik budou mít migraci k nim. Neomezený tarif se 40GB za 499 KČ, tarif s neomezenými daty 999,- Kč atd., atd.. Očividně to síť ustala a ústoji, žádné tragické scénáře se neději, tak TM, hurá do toho ;)
Pesedm
Podle ministryně průmyslu a obchodu Marty Novákové však za současný stav mohou zákazníci, nikoli operátoři. Kdyby Češi využívali více drahá mobilní data, zvednou se operátorům příjmy a tarify zlevní, uvedla Nováková v pořadu České televize 168 hodin.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Blue Sun
Blue Sun
I s neomezenými daty jsem nějak zjistil, že za měsíc stěží udělám 4 GB... Dřív to bylo i pod giga...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze