Studenti datují, T-Mobile jim proto vylepšil speciální tarify

5
Studenti datují, T-Mobile jim proto vylepšil speciální tarify
  • T-Mobile představil dva nové studentské tarify pro zájemce do 27 let
  • Levnější má 6 GB dat, dražší nabízí 16 GB
  • Oba doplňuje například 100 minut na volání do všech sítí

T-Mobile se rozhodl inovovat svou nabídku pro mladé, tedy studenty. Od zítřejšího dne nabízí dva vylepšené tarify pro všechny studenty do 27 let. Stejně jako klasické tarify přináší zákazníkům hlavně větší objem dat. Základem je tarif Student, se kterým získáte 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 Kč měsíčně. Oproti stávající nabídce je v tarifu o 4 GB dat více a cena vzrostla o nijak zásadních 26 Kč.

Pokud máte vyšší datové nároky, možná vás osloví tarif Student DATA. Jeho hlavní výhodou je 16 GB dat plus 100 minut a 100 SMS do všech sítí. To vše za 575 korun. Dosud přišel Student DATA na 499 Kč s 10 GB dat.

„Tarify pro mladé patří dlouhodobě k nejoblíbenějším nabídkám T-Mobile a využívá je 10 % našich zákazníků,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „Studenti jsou datově nároční zákazníci, což se potvrdilo v létě, kdy téměř všichni využili naší nabídky neomezených dat.“ Dodejme, že oba tarify je možné aktivovat od 28. listopadu 2019.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Uz jsem si myslel, ze to bude lepsi nez vodafone, ktery jeste nenajel na neomezene data a i tak za petikilo nabizi 12GB a neomezene volani a SMS ...... to se t-mobile posral ne???
Petr
Za mě je smutný, že studentské tarify jsou o dost dražší nebo horší, než je tomu třeba u firemních. To už by bylo snad lepší si někde vyjednat firemní tarif se stejnými podmínkami za lepší peníze. Chápu, studenti mohou chodit na brigádu, ale kdo z nich bude chtít vyhazovat 600 měsíčně za takovýhle balíček? A to opomíjím (nepočítám vysokoškoláky), že ne každý může chodit na brigádu a najít si brigádu ve svém okolí, kde bude možné chodit o víkendech či po škole.
Kamil
T mobile dokaze leta provozovat firemni tarif, který mam ( neomez volani,sms a 12gb dat za 399,- s dph a ted vypoti TAKOVOU SR.ČKU. :-( JESTE TO INZERUJE JAKO KDOVICO,!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze