T-Mobile představuje tarif XS pro přechod z DVB-T za 99 Kč měsíčně

11
T-Mobile představuje tarif XS pro přechod z DVB-T za 99 Kč měsíčně
  • Tarif XS zajistí přechod z DVB-T
  • Zvýhodněná cena na první dva měsíce jen 99 Kč
  • K dispozici bude 40 programů, z toho 26 v HD kvalitě

První tuzemské domácnosti čeká za necelý měsíc vypínání televizního vysílání ve formátu DVB-T. S T-Mobile televizí mohou všichni zákazníci vyřešit tento problém jednoduše, levně a trvale. Od 1. listopadu si totiž mohou zájemci o T-Mobile televizi vybrat tarif XS, který je navíc možné pořídit na první dva měsíce za zvýhodněnou cenu 99 Kč měsíčně. Akce platí do konce letošního roku, jak operátor informuje na svých stránkách.

Více než polovina českých domácností nyní řeší vypínání televizního vysílání ve formátu DVB-T. Proto zákazníkům představujeme nový tarif T-Mobile televize, který je nejlevnější z naší nabídky,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a dodává: „Zákazníkům tak odpadnou starosti se sháněním nového televizoru a navíc získají mnohem více programů v HD rozlišení a spoustu užitečných funkcí.

S tarifem XS si každý zájemce může vychutnat všechny výhody T-Mobile televize a navíc na první dva měsíce za zvýhodněnou cenu 99 Kč. Standardní poplatek činí 149 Kč měsíčně. Stačí si aktivovat T-Mobile televizi s tarifem XS do konce roku 2019. I když je tarif XS nejlevnější v nabídce, mohou diváci využít všech předností televize od T-Mobile. Ze 40 dostupných kanálů, včetně dvou pro dospělé, je 26 k dispozici v HD kvalitě. Takovou nabídku DVB-T2 opravdu nemá.

Kdo nestihne svůj oblíbený pořad, má k dispozici funkci sedmidenního zpětného zhlédnutí. Nechybí ani možnost nahrávání 10 hodin záznamu uložených až na 30 dnů, balíčky programů či možnost sledovat TV na jednom dalším mobilním zařízení.

Tarif XS je dostupný pro všechny televizní služby T-Mobile: T-Mobile TV, T-Mobile SAT TV a T-Mobile Optic TV. Z programové nabídky XS mohou zákazníci libovolně přejít na jakýkoliv vyšší tarif, případně tarif XS kdykoliv zrušit bez sankce.

Vánoční nadílka zdarma

Navíc i uživatelé tarifu XS se mohou těšit na vánoční nadílku od T-Mobile. Od 15. listopadu si mohou pořídit balíček HBO Základ na dva měsíce zdarma. Ten standardně přijde na 249 Kč měsíčně a zahrnuje HBO HD, HBO 2 HD a HBO 3 HD plus bezplatný přístup do aplikace HBO GO. Každý zákazník si může sám zapnout balíček HBO Základ v mobilní nebo webové aplikaci Můj T-Mobile v období od 15. listopadu do 31. prosince 2019. Dva měsíce zdarma začínají běžet od aktivace balíčku.

Kromě toho od 15. listopadu nadělí T-Mobile ve všech televizních tarifech prémiový obsah zdarma. Až do 10. ledna si tak diváci XS tarifu mohou vychutnat jedinečné dokumenty na BBC Earth, ale i ten nejlepší evropský fotbal na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD. Diváci tak mohou sledovat Premier League, Bundesligu, La ligu a další. A jako bonus ještě přidává T-Mobile pro vánoční období nový komediální kanál Comedy House HD.

Seznam kanálů v tarifu XS:

ČT1 HD, ČT2 HD, ČT:D / ČT Art HD, ČT Sport HD, ČT24 HD, Nova HD, Nova 2 HD, Nova Gold HD, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Prima HD, Prima Cool HD, Prima Love HD, Prima Krimi, Prima Zoom HD, Prima Max HD, Prima Comedy Central, Barandov TV HD, Barrandov Krimi, Barrandov News, Kino Barrandov, FilmBox, Óčko HD, Óčko Star HD, Seznam TV HD, Óčko Express HD, Retro Music, Rebel 2 Slušnej kanál, TV Noe, Šlágr TV, JOJ Family HD, Jednotka HD, Dvojka HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, UP Network, Československo / Be2Can HD, LEO TV / Extasy, Eroxxx HD, Magenta TV.

Diskuze ke článku
ted
stačí dát karta do dvb-s nebo dvb-t2 či dvb-t televize nebo je potřeba hrozný settopbox??
Janek
Jako obvykle je toho hodně napsáno a vypadá to nadějně, realita je však trochu jiná. Co budu potrebovat:
1. Internet s rychlosti odpovídající sledování v HD, ten není zadarmo ( měsíční paušal) a pravděpodobně bude muset být bez limitu
2. Nějaký set to box, to taky něco stojí
3. Kvalitní televizor, abych mohl sledovat kvalitní programy, taky není zadarmo
4. Službu TV vysílání, taky to stojí nějakou stovku měsíčně
Opravdu je to tak vynikající nabídka?
Pavel
1. Internet má dneska 80% domácnosti.
2. Setobox od Tmobile stojí 50kč měsíčně a je v pronájmu, takže jakákoukoliv závadu nebo výměnu setoboxu řeší zdarma Tmobile.
3. Televizi má 99% lidi, pokud zákazník bude chtít být náročný, tak je to pouze jeho volba.
4. 150kč je opravdu malá hodnota za nabídku tohoto balíčku. Shlédnout jakýkoliv kanál až o 7 dnů zpětně je pro mě jako zákazníka opravdu dostačující za tu cenu.
Takže ano... Je to skvělá nabídka
Tom
Pokud máte "chytrou TV" tak Setobox už nepotřebujete, T-Mobile má aplikaci pro AndroidTV televize (Philips, Sony) a Samsung Tizen televize, plánuje aplikaci i pro LG televize.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze